طرز تهیه بروسکتا با سوپ کدو پیش غذای ایتالیایی ,مفید و سالم

طرز تهیه بروسکتا یا نان سیر بروسکتا سبزیجات

طرز تهیه بروسکتا  مناسب برای وعده شام به ویژه برای اراد گیاه خوار و همچنین یک میان وعده عالی برای کودکان نیز هست . بروسکتا بیشتر به یک پیش غذای ایتالیایی معروف است ولی به راحتی می تونید در منزل اون رو تهیه کنید و مواد اولیه مورد استفاده اون ساده و در دسترس هست و به آسانی میتونید تهیه کنید :

مواد لازم برای بروسکتا  (بروشتا)

  • نان باگت – 1 عدد
  • گوجه فرنگی خرد شده – 8 عدد
  • پیاز قرمز خرد شده – 1/2 فنجان
  • سیر رنده شده – 3 حبه
  • ریحان تازه خرد شده – 1 دسته
  • نمک و فلفل قرمز – به مقدار دلخواه
  • روغن زیتون – 2 قاشق غذا خوری
  • قارچ حدود 4 عدد

طرز تهیه بروسکتا

طرز تهیه :
ابتدا قسمت گوشتی  گوجه فرنگی  خرد کنید . سیر  رنده شده را  گوجه فرنگی و ریحان خرد شده وهمچنین قارچ نازک ورقه شده   و مقدار کمی نمک و پنیر مخلوط کرده ، سپس روغن زیتون اضافه کنید تا حدی که همه مواد به روغن آغشته شود . در یک ظرف در بسته بریزید  به مدت یک الی دو ساعت در یخچال بگذارید تا طعم مواد به خورد هم برود .
سپس نان باگت را در حلقه های با ضخامت متوسط برش بزنید و در سینی فر بچینید و روی نانها را دو باره روغن زیتون بزنید و و مواد آماده شده را روی نانها بریزید .

فر را با  180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی را در قسمت وسط فر به مدت 15 الی 20 دقیقه بگذارید تا زمانی که نان برشته و پنیر    آب شود . از فر در آورده و در صورت تمایل با سس میل کنید.

اگر ریحان در دسترس نبود می تتونید از  جعفری استفاده کنید . نان سیر بروسکتا یک اسنک یا پیش غذا ( اشتها آور ) ایتالیایی است .

البته در موارد مختلف پخت بروسکتا انواع دارد و بروسکتا بیشتر نان باگت مزه دار شده با روغن زیتون و سیر است که سبزیجات روی آن در فر پخت میشه .

انواع بروسکتا مانند بروسکتا قارچ و یا بروسکتا مرغ  و برسکتا وشت یا بادمجان یا سبزیجات و مواد غذایی که باب طبع شما است میشه تهیه کرد و ریحان سبزی است که در همه این بروسکتا وجود داره و روش طبخ به شیوه ای که گفته شد می باشد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *