آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه بروسکتا یا نان سیر بروسکتا سبزیجات
طرز تهیه بروسکتا مناسب برای وعده شام به ویژه برای اراد گیاه خوار و همچنین یک میان وعده عالی برای کودکان نیز هست . بروسکتا بیشتر به یک پیش غذای ایتالیایی معروف است ولی به راحتی می تونید در منزل اون رو تهیه کنید و مواد اولیه مورد استفاده اون ساده و در دسترس هست و به آسانی میتونید تهیه کنید :
مواد لازم برای بروسکتا (بروشتا)
- نان باگت – 1 عدد
- گوجه فرنگی خرد شده – 8 عدد
- پیاز قرمز خرد شده – 1/2 فنجان
- سیر رنده شده – 3 حبه
- ریحان تازه خرد شده – 1 دسته
- نمک و فلفل قرمز – به مقدار دلخواه
- روغن زیتون – 2 قاشق غذا خوری
- قارچ حدود 4 عدد
طرز تهیه :
ابتدا قسمت گوشتی گوجه فرنگی خرد کنید . سیر رنده شده را گوجه فرنگی و ریحان خرد شده وهمچنین قارچ نازک ورقه شده و مقدار کمی نمک و پنیر مخلوط کرده ، سپس روغن زیتون اضافه کنید تا حدی که همه مواد به روغن آغشته شود . در یک ظرف در بسته بریزید به مدت یک الی دو ساعت در یخچال بگذارید تا طعم مواد به خورد هم برود .
سپس نان باگت را در حلقه های با ضخامت متوسط برش بزنید و در سینی فر بچینید و روی نانها را دو باره روغن زیتون بزنید و و مواد آماده شده را روی نانها بریزید .
فر را با 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی را در قسمت وسط فر به مدت 15 الی 20 دقیقه بگذارید تا زمانی که نان برشته و پنیر آب شود . از فر در آورده و در صورت تمایل با سس میل کنید.
اگر ریحان در دسترس نبود می تتونید از جعفری استفاده کنید . نان سیر بروسکتا یک اسنک یا پیش غذا ( اشتها آور ) ایتالیایی است .
البته در موارد مختلف پخت بروسکتا انواع دارد و بروسکتا بیشتر نان باگت مزه دار شده با روغن زیتون و سیر است که سبزیجات روی آن در فر پخت میشه .
انواع بروسکتا مانند بروسکتا قارچ و یا بروسکتا مرغ و برسکتا وشت یا بادمجان یا سبزیجات و مواد غذایی که باب طبع شما است میشه تهیه کرد و ریحان سبزی است که در همه این بروسکتا وجود داره و روش طبخ به شیوه ای که گفته شد می باشد.