آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه بیف استراگانف با ملیت روسی بسیار خوشمزه
طرز تهیه بیف استراگانف از غذاهای روسی است که با گوشت گوساله تهیه میشه در ایران هم طرفداران زیادی داره و طعم لذیذ این غذا خود را در برنامه غذایی ما نیز جای خود را پیدا کرده است. به جای گوشت گوساله میتونید ازسینه مرغ نواری خورد شده استفاده کنید ولی اسم اون غذا چیکن استراگانف میشه
مواد لازم بیف استراگانف :
گوشت گوساله بدون استخوان (فیله)سیصد گرم
پیاز دو عدد متوسط
خامه صورتی یک عدد
قارچ نیم کیلو
سیب زمینی سه عدد
شیر یک لیوان
آرد سفید دو الی سه قاشق غذاخوری
روغن مایع به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
اویشن و پودر سیر به مقدار لازم
طرز تهیه و دستور بیف استراگانف
ابتدا پیازها را خلالی خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید و اجازه دهید تا پیاز طلایی شود.سپس گوشت را به صورت نوارهای باریک به پهنای یک تا دو سانتیمتر و ضخامت نیم تا یک سانتیمتر خرد کنید.
گوشت را به پیاز اضافه کرده و با کمی فلفل سیاه تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
حرارت را ملایم کنید و در ظرف را بگذارید تا آب گوشت کاملا کشیده شود
حدود 2 لیوان آب به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد ولی زیاد له نشود و آب گوشت تمام شود.
پس از اینکه گوشت پخت قارچ ها را خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.
مواد را تفت می دهیم تا قارچ ها آب بیندازند و آبشان کم کم تبخیر شود
شیر، آرد، نمک و فلفل سیاه را مخلوط کنید و آن را به گوشت اضافه کرده و کمی تفت دهید.در مرحله آخر خامه را به مخلوط اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم و بداز دو تاسه دقیقه زیر حرارت را خاموش میکنیم
در همین فاصله
سیب زمینی ها را ابتدا تمیز بشویید و بعد پوست بگیرید و به صورت خلالی نازک و باریک خرد کنید.و سپس در روغن خوب سرخ کنید
بیف استراگانف آماده است آن را از روی حرارت بردارید
غذا را در ظرفی بکشید و با سیب زمینی سرخ شده تزئین کنید
اگر دوست داشتید برای تزیین می توانید کمی جعفری را روی غذا قرار دهید
** میتوانید برای اینکه سیب زمینی بهترسرخ شودسی دقیقه داخل اب سردو نمک بگذاریدوسپس روی یک دستمال نخی بگذارید وابش که کشیده شد داخل روغن داغ سرخ کنید
** این غذا را با انواع پاستا و نان و برنج سرو میکنند ملیت این غذا روسی است
نوش جان