طرز تهیه بادمجان پلو از غذاهای سنتی و محلی الموت قزوین

طرز تهیه بادمجان پلو با دستور پخت مرحله به مرحله

طرز تهیه بادمجان پلو آشپزی آسان را با ما تجربه کنید  بادمجان  پلو یکی از غذاهای سنتی روستای یرک از الموت قزوین بوده و بسیارخوشمزه می باشد. که غذای متفاوتی است که می تونید در برنامه غذایی خودتون بگنجانید .

مواد لازم بادمجان پلو :

بادمجان: 3عدد
پیاز : 2عددمتوسط
برنج: سه پیمانه
گوجه فرنگی: 3عدد
رب گوجه: 1 ق غ
سس فلفل قرمز تند: یک قاشق غ (من نریختم ذائقه ای است )
سیر : 2 حبه
نمک، زرد چوبه، زعفران دم کرده :به میزان لازم
گوشت چرخ شده 300 گرم

طرز تهیه بادمجان پلو

روش تهیه و پخت باذمجان پلو:

ابتدا بادمجان ها راشسته خرد کرده تفت میدهیم. پیازها را نگینی خرد کنید و مجزا تفت دهید، مقدار جزیی زرد چوبه بزنید تا ترد شوند. سپس گوجه فرنگی ها را پوست کنده و به همراه چند حبه سیر در مخلوط کن ریخته میکس نمایید و در تابه ریخته ، اجازه دهید آب سس گوجه تبخیر شود  سپس روغن اضافه کنید و تفت دهید، نمک و زردچوبه و سس فلفل قرمز را افزوده و رب را اضافه کنید تفت دهید، در انتها یک قاشق آبلیمو بریزید تا طعم رب مطبوع تر شود، و بعد پیاز داغ و بادمجان را هم بدان اضافه کنید و لا به لای برنج آبکش شده ریخته و به همراه زعفران دم بزنید. ( من فقط یک لایه وسط برنج ریختم ) گوشت چرخ شده رو مجزا به همراه پیاز و ادویه تفت دادم. من مقداری از بادمجون و نگه داشتم و با گوشت چرخ شده، ترکیب و دورچین دیس چیدم.برای ته دیگ نیز از بادمجان استفاده کردم.برای کسانی که بادمجان دوست دارند این غذا علاوه بر تنوع بسیار خوشمزه می شود.

نکات قابل توجه طرز تهیه بادمجان پلو :

** حتما آب سس گوجه  را بزارید بخار بشه و کشیده بشه تا بعدا از پخت غذاتون برنج خمیر نشه .

** بهتر است مقداری از بادمجون  و گوشت چرخ شده، ترکیب و برای دورچین دیس و تزیین اون داشته باشید.

طرزتهیه شیرین پلو با مرغ دستور غذای ایرانی و مجلسی لذیذ

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *