آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه دلمه بادمجان فلفل بیان مراحل کامل پخت
طرز تهیه دلمه بادمجان فلفل در شهر های مختلف با روشهای مختلف پخته میشه ولی اغلب روال پخت به یک شیوه اشت من در این آموزش دلمه ها رو در زودپز پختم ولی در قابلمه و پلوپز هم میشه تهیه کرد فقط در زودپز زمان کمی میبره و روش پخت در قابلمه هم به همین صورت است .
مواد لازم برای دلمه بادمجان فلفل
من برای این تعداد دلمه از :
یک لیوان لپه خام
دو سوم لیوان برنج خام
چند تکه گوشت خورشتی ریز شده(قیمه)
نمک وفلفل و زردچوبه و ادویه
بادمجانزو فلفل هر کدام 4 عدد
طرز تهیه و دستور پخت دلمه بادمجان فلفل:
اول لپه رو گذاشتم خوب بپزه و بعد یک پیاز متوسط رو سرخ کردم و گوشت تکه ای پخته رو هم ریز کرده و بهش اضافه کردم.
سپس یه دونه عصاره گوشت هم بهش اضافه کردم و لپه پخته شده و برنج خام رو بهش اضافه کردم و نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه آبگوشت اضافه کرده و از روی حرارت برداشتم
در این مرحله توی بادمجان ها رو با کارد خالی کردم و فلفل ها رو هم خالی کرده و گذاشتم کنار، قسمتهای گوشتی بادمجون رو که خالی کرده بودم زیر آب تخم هاشونو جدا کردم و با دو تا پیاز درشت خرد شده توی زودپز ریختم و نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه و کمی روغن بهش اضافه کردم .
سپس داخل بادمجون ها و فلفلا رو کمی نمک پاشیدم و بعد با مواد پر کردم و با نوک کارد روی بادمجون ها از سه طرف شکاف ایجاد کردم و روی اونا گذاشتم و فقط نصف لیوان آب توی تابه ریختم و با یک قاشق رب و چرخوندم و روی دلمه ها ریختم و درب زودپز رو بستم نیم ساعته دلمه ها پختن و بعدشم نوش جان امیدوارم درست کرده و لذت ببرین
** من چون داخل زودپز پختم نصف لیوان آب کافی بود اگه داخل قابلمه بذارین بپزه باید آب بیشتری بریزین.