طرز تهیه دلمه پلو محاله که این غذای خوشرنگ, خوشمزه و خوش عطر و ببینی و هوس خوردنش رو نکنی.
من برام تابستون و زمستون نداره همیشه درست می کنم این غذا البته موقع بهار تابستان به سبری لمه چند ورق برگ مو تازه هم اضافه می کنم که طعم دلمه پلو دو چندان لذیذ تر می کنه.
در ادامه این غذای خوشمزه رو با رو ش ساده می پزیم.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم براى تهیه دلمه پلو چیست ؟
میزان مواد گفته شده برای ۵ نفر است.
برنج : ٣ پیمانه
گوشت چرخ کرده : ۴٠٠ گرم
لپه : ١ پیمانه
پیاز :٣ عدد
سبزى خشک یا تازه برای دلمه: ٢ پیمانه
برگ مو چند عدد اختیاری
نمک
فلفل سیاه
زردچوبه
زعفران
مراحل و طرز تهیه دلمه پلو :
ابتدا ازقبل برنج رو میزاریم خیس بخوره و سپس مواد که با پلو می خواهیم مخلوط کنیم رو آماده می کنیم.
لپه را می پزیم و سپس پیاز ها را خرد می کنیم و سرخ می کنیم وسبزی دلمه را که از قبل شسته خرد کردیم رو به پیاز ها اضافه می کنیم تا تفت بخوره و نمک, فلفل سیاه , زردچوبه و کمی زعفران را نیز اضافه می کنیم .این مواد ما آماده است.
گوشت پرخکرده ها کمی نمک و کمی ز سبزی دلمه زدم و ورزدادم سپس اونا را به صورت قلقلی در آوردم و تفت دادم مقدار زیادی را برای سرو نگه داشتم که روی پلو بریزم.
حالا برنج رو آبکش می کنم و با مواد و زعفران مخلوط کردم و کمی از گوشت قلقلی هم با پلو به همراه مواد تفت دادم مخلوط کردم و گذاشتم با شعله کم دم بکشه.
مقداری پلو هم به صورت زعفرانی پختم تا برای تزیین استفاده کنم که این هم اختیاری است.
نکات مورد توجه دلمه پلو چیست ؟
١- دلمه پلو رو به روش برنج ابکشى هم می توانید درست کنید.
٢- اگر راحت ترید ، میتوانید گوشت چرخ کرده را قلقلى نکنید و به شکل ساده استفاده کنید.
٣ سبزى دلمه شامل : نعنا ،جعفرى ،ترخون، مرزه ،تره میباشد که میتوانید خودتون خشک کنید یا از بیرون تهیه کنید.
۴- از سبزى دلمه تازه هم می توانید استفاده کنید.
۵-دلمه پلو به روش کته را براى ٣٠-۴٠ دقیقه و به روش آبکشى را براى ۵٠-۶٠ دقیقه دم کنید.