آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه دسر سوپانگل با مراحل پخت کامل
طرز تهیه دسر سوپانگل از نتخاب های عالی محسوب میشه برای دسر یک مهمانی ویژه تهیه این دسر ترکی بسیار ساده است ولی طعمو ظاهر عالی داره به طوری که همه فکر می کنند واقعا تهیه اون باید کار سختی باشه و مورد تحسین مهمان قرار می گیره .در ادامه روش آماده کردن این دسر عالی رو باهم داریم:
مواد لازم برای دسر سوپانگل:
شیر یک لیتر چهار لیوان پر
آرد سفید شیرینی پزی سه چهارم لیوان
نشاسته ذرت یک چهارم لیوان
پودر کاکائو دو قاشق سر پر
شکر یک لیوان سر خالی
زرده تخم مرغ دو عدد
کره پنجاه گرم
شکلات تلخ ۵۰ گرم
بیشتر بخوانید : طرز تهیه پودینگ فنجانی از دسر های خوشمزه و عالی مجلسی
روش تهیه و آماده سازی دسر سوپانگل:
ابتدا آرد و نشاسته ذرت و کاکائو رو الک کنید سپس زرده و شکر رو هم اضافه کنید سپس خوب خوب بزنید تا یکدست بشه بزارید رو گاز با حرارت متوسط مدام هم بزنید تا گلوله گلوله نشه و ته نگیره اگر ته بگیره بخاطر کاکائو دسر تلخ میشه پس مدام هم بزنید تا ته نگیره وقتی داره ریز جوش میزنه کره و شکلات تلخ رو اضافه کرده بازم بزنید تا کره و شکلات آب بشه گاز رو خاموش کنید درشو بزارید و یا سلفون بکشید تا کرم رویه نبنده
کرم که ولرم شد یک لیوان آب و یخ تگرگی رو بهش اضافه کنید بازم با هم زن دستی سه الی چهار دقیقه بزنید تا کرم صاف و یکدستی بدست بیاد.
تو لیوان و یا جام دسر شکلات ساده و یا بیسکویت لیدی فینگر بزارید و از کرم روش بریزید بازم سلفون بکشید تا سرد سرد بشه سرد که شد به سلیقه خود تزیین ونوش جان بفرمایید
بیسکویت ته لیوان اختیاریه دوست ندارید نریزید