طرز تهیه رنگینک دسر مقوی و بسیار خوشمزه با دستور عالی

طرز تهیه رنگینک خرما مفید و مقوی بویژه برای ماه رمضان

طرز تهیه رنگینک از اون دسته دسرهای مقوی و خوشمزه ی ماه رمضانه که به دو صورت سنتی و مدرن درست میشه. در شیوه سنتی گردو داخل خرما گذاشته میشه داخل ظرف های مستطیل شکل چیده شده, مواد حلوا رو روی خرما ها ریخته و بعد از بستن برش داده میشه. اما در شیوه مدرن خرما و حلوا خرد شده و داخل قالب های تکنفره ریخته میشه که درست کردنش به این صورته

مواد لازم تهیه رنگینک :

آرد سفید :2لیوان
آرد نخودچی :نصف لیوان (قابل حذف هست و بجای آن میتوان آرد سفید ریخت )
کره: 160گرم، ( فقط کره یا مارگارین )
پودر قند: 4 ق غ پر
خرما: به تعداد قالب حدودا با این مقدار 20عدد خرما نیاز داریم
گردو : به میزان لازم
پودر هل: 1 ق چایخوری،
دارچین: 1 ق چایخوری
زنجبیل : 1 ق مربا خوری

طرز تهیه رنگینک

 

طرز تهیه و مراحل پخت رنگینک :

ابتدا هسته خرما ها رو جدا کرده و داخل هر خرما 1/4 گردو یا نصف گردو گذاشته
آرد سفید رو روی خرارت ملایم قرار می دیم کمی تفت می دیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه وبعد آرد نخود را اضافه کرده و کمی هم می زنیم ، سپس کره رو اضافه کرده و مرتب هم می زنیم تا به رنگ دلخواه برسه. (حدود بیست دقیقه زمان میبره).
سپس ظرف رو از روی حرارت برداشته، پودر قند، هل ، زنجبیل و دارچین رو اضافه کرده، هم می زنیم تا خوب باهم مخلوط بشن.
کمی از مواد رو داخل قالب های سیلیکونی ریخته و خوب فشار می دهیم و بعد وسطش خرما و گردو قرار می دیم و مجددا حلوا ریخته و با پشت قاشق صاف و پرس می کنیم.

قالب رو یک تا دو ساعت داخل یخچال قرار داده یا فریزر قرار داده سپس رنگینک ها رو به آرامی از قالب بیرون آورده و با پودر پسته تزیین می کنیم.

رنگینک تا یک هفته داخل ظرف در یخچال قابل نگهداریه.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *