طرز تهیه شیرینی کاسترد از شیرینی های خوشمزه با بفت عالی و نرم که بدون فر هم می تونید درمنزل تهیه کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه شیرینی کاستردچیست ؟
کره ۳۰۰ گرم
آرد ۲۸۰ گرم
پودر شکر ۱۲۰ گرم
پودر کاسترد ۱۵۰ گرم
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
گاناش برای میان دو تا شیرینی (که می تونید به جاش مارمالاد هم بزنید)
مراحل و طرز تهیه شیرینی کاسترد :
ابتدا کره و پودر شکر رو با همزن خوب میزنیم که کرمی رنگ بشه, بعد وانیل رو به همراه پودر کاسترد اضافه میکنیم و با هم زن
میزنیم تا یکدست بشه و خوب مخلوط بشن, بعد آرد رو الک میکنیم روی موادو با همزن می زنیم تا جایی که خمیری لطیف به دست بیاد.
اگر خمیر به دست چسبید کمی آرد اضافه می کنیم و با نوک انگشت ورز می دیم تا خمیر یکدست بشه (نکته زیاد ورز ندید که روغنش رو پس بده چون در اخر شیرینی ترک می خوره و خشک میشه)
حالا هم میتونید خمیر رو بین دوتا کاغذ روغنی (یا کیسه فریزر)باز کنید و قالب بزنید یا گلوله کنیدش توی دست به اندازه های یکسان و با چنگال روش نقش بندازید یا ساده گردش کنید فقط دقت کنید که نباید زیاد تو دست نگه ش دارید چون خمیر روغن میندازه و شیرینی در نهایت خشک میشه.
اگه خمیرتون به روغن افتاد ،اونو برای ۵ دقیقه بزارید یخچال بعد دوباره بیرون بیاربد و فرم بدید.
روش پخت توی فر:
و بعد در فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰درجه گازی و ۱7۰ درجه برای فر برقی به مدت ۱۵ دقیقه قرار میدیم.
روش پخت بدون فر:
داخل تابه ایی بچینید و درشو کامل با دمکنی ببندید و روی شعله پخش کن با حرارت کم به مدت ۲۵ تا ۲۰ دقیقه قرار می دیم.
بعد از پخت اجازه بدید سرد بشه بعد می تونید بینشون رو خامه شکلاتی، گاناش ، مارمالاد و هر چیزی که دوست داشتید بزارید و داخل پودر نارگیل بغلتونید.
نوش جان