آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه شکومالد نارگیلی با دستور پخت مرحله به مرحله
طرز تهیه شکومالد نارگیلی با طعم و عطر عالی که تهیه مواد مورد نیاز ساده که در دسترس هم هستند این شکلات که به شکومالد معروف است روش تهیه ساده ای داره که حتی آشپز ها و شیرینی پز های مبتدی هم به بهترین شکل می تتونند ون رو درست کنند . در ادامه روند تهیه شکومالد رو داریم :
موادلازم شکومالد نارگیلی:
پودر نارگیل 120 گرم
شکلات تخته ای سفید 200گرم (می تونین برحسب ذایقه از 160 گرم تا 200 گرم بریزید)
شیر عسلی 100گرم
طرز تهیه و مراحل شکومالد نارگیلی :
در ابتدا شکلات تخته ای سفید خرد شده را بر روی بخار اب کتری ذوب کنید (من روی شوفاژ ذوب کردم)، به اصطلاح بنماری کنید و از روی حرارت بردارید پس از کمی از دما افتادن شیر عسلی و پودر نارگیل اسیاب شده را به ان اضافه کنید سپس خوب مخلوط کنید تا خمیر لطیفی بدست بیاد، خمیر را داخل قالب های شکلات خوب فشرده کنید و به مدت پانزده دقیقه در فریزر بگذارید پس ازآن از قالب جدا کنید و نوش جااان کنید
* توجه *پودر نارگیل اسیاب شده : پودر نارگیل را درون اسیاب خوب پودر کنید،درحد نرم شدن نه به روغن افتادن، اگر به روغن بیافته حالت شیرینی رو یک مقدار خراب می کنه.
برای شکومالد پسته
همان میزان مواد یعنی:
پودر پسته 120 گرم
شکلات 200 گرم
فقط شیر عسلی را 70 گرم بزنید که احیانا خمیر شل نشه و به همان روش گفته شده عمل کنید،
برای شوکومالد گردو و بادام هم به همین روش عمل کنید
اگه خمیر سفت و پودری بود بازم شیر عسلی استفاده کنید.
.شیر عسلی رو کم کم اضافه کنید تا خمیرتون لطیف باشه و داخل قالب شکل بگیره.
اگر حس کردید سفت شده ظرفتون رو روی حرارت خیلی کم بذارید تا نرم بشه.