طرز تهیه دسر طبقاتی که هم خیلی طعم بی نظیری داره و هم برای راحتی کار می تونید مثل من با بیسکویت آماده مثل ساقه طلایی یا هر بیسکویتی که مدنظرتون هست این دسر رو تو خونه درست کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای آماده کردن دسر طبقاتی چیست ؟
بیسکویت ساقه طلایی ۲پیمانه
کره نصف پیمانه
پنیرکیبی ۱۰عدد
شیرعسلی ۱ قوطی
پودر پسته ۱ پیماته
خامه ۱بسته
شکلات آب شده ۱پیمانه
مراحل و طرز تهیه دسر طبقاتی :
ابتدا بیسکویت رو خوب پودر می کنیم و کره آب شده رو بهش اضافه می کنیم. مخلوط بیسکویت و کره رو در قالب می ریزیم و با ته قاشق خوب فشار میدیم تا سطحش کاملا صاف و یکدست بشه و قالب رو به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار میدیم.
برای طبقه دوم باید پنیر کیبی و شیر عسل و خامه و پودر پسته رو در ظرف غذا ساز ریخته و هم بزنیم .
بعد قالب رو از یخچال بیرون آورده و مخلوط بالا رو روی بیسکویت ها ریخته و به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه در فر با درجه حرارت ۱۸۰ قرار می دهیم .
بعد از این مدت از فر در میاریم تا خنک بشه و ۴ ساعت در یخچال میزاریم و بعد شکلات تخته ایی رو به صورت بن ماری آب می کنیم و روی مواد می ریزیم و با برگ گل محمدی و خلال پسته تزیین می کنیم.
سپس دوباره در یخچال میزاریم تا شکلات ببنده و بعد با یک چاقوی تیز برش های مکعبی میدیم یا حالا هر شکلو قالبی هم که بخواهید می تونید انجام بدید.
نکته : من این دسر رو برای پذیرایی از مهمونام همیشه از قبل آماده می کنیم و شما هم اگر برای جشن یا دورهمی درست می کنید یک روز قبل این کار رو انجام بدید تا خوب تو یخچال بمونه و خودش رو بگیره.
نوش جان