طرز تهیه شیرینی دارچینی از شیرینی های خوشمزه و مناسب برای پذیرایی در عید نوروز و جشن ها است روش تهیه هم آسان هست به هر شکل هم که بخوهید می تتونید قالب بزنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت کوکی شیرینی مخصوص دارچینی چیست ؟
کره: ۹۰ گرم
شکر قهوه ای: ۶۰ گرم
وانیل: نصف قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ: ۱ عدد
پودر بادام یا فندق: ۲۰ گرم
آرد: ۱۲۵ گرم
دارچین: ۱ قاشق غذاخوری سرخالی
پودر کاکائو: ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۱ پینچ
پودر جوز هندی: یک چهارم قاشق چایخوری ( در صورت دلخواه تا نصف قاشق چایخوری میتوانید اضافه کنید.)
شکلات سفید برای تزئین
مراحل و طرز تهیه شیرینی دارچینی :
ابتدا کره، شکر قهوه ای و وانیل را با همزن برقی بزنید، مدام با لیسک مواد را یکجا جمع کرده و دوباره با همزن بزنید. حدود یک الی دو دقیقه کافی است .
سپس زرده تخم مرغ را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر بزنید. جوز هندی، دارچین و پودر بادام را اضافه کنید.
حالا آرد، پودر کاکائو و نمک را در کاسه ای مخلوط و الک کنید. در حالی که همزن با دور کند کار می کند. مواد خشک را اضافه کرده و هم بزنید.
پس از مخلوط شدن، خمیر را با دست جمع کنید. خمیر را بین دو کاغذ روغنی به ضخامت ۳ الی ۴ میل باز کنید و به مدت یک تا دو ساعت در یخچال استراحت دهید.
پس از استراحت از یخچال خارج کرده: کاتر بزنید و در سینی فر بچینید. مجدد ۱۰ دقیقه در یخچال گذاشته و در فر که از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزید.
روش پخت روی گاز : می تونید در ماهیتابه رژیمی بچینید و روی گاز شعله پخش کن بزارید و تابه را روی شعه پخش کن قرار بدید حدود 10 دقیقه بعد آماده است. و همچنین در فر دست ساز هم می تونید بپزید.
شکلات را به روش بن ماری ذوب کرده، در قیف بریزید و شیرینی هارا تزئین کنید.
نکته : می تونید به جای کره از همون مقدار روغن جامد استفاده کنید.
نکته: پودر جوز هندی قابل حذف می باشد.
نوش جان