طرز تهیه نان شکلاتی بسیار خوشمزه با عطر و طعم بی نظیر و همینطور بافت بسیار نرم و لطیفی داره, من که خیلی موقع ها برای میان وعده و عصرانه و حتی برای پذیرایی از مهمونام این نان شکلاتی رو آماده می کنم.
نان شکلاتی رو می تونید آماده کنید و تا چند روزی هم می تونید در یخچال و در دمای اتاق نگه داری کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه نان شکلاتی چیست ؟
شیر ولرم ۱ لیوان
آب ۱/۲ لیوان
مایه خمیر ۲ ق غ سر پر
سفیده تخم مرغ ۱ عدد برای داخل مواد
زرده تخم مرغ ۱ عدد برای رومال
وانیل ۱/۴ ق چ
بکینگ پودر ۱ ق غ
روغن مایع ۴ ق غ
کره آب شده ۵۰-۶۰ گرم
شکر ۴-۵ ق غ
نمک نصف ق م
آرد ۴-۴/۵ لیوان
شکلات چیپسی ۱۰۰ گرم
مراحل و طرز تهیه نان شکلاتی :
ابتدا شیر ولرم، مایه خمیر، شکر رو داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. و روشو بپوشونید ده دقیقه زمان بدید تا مایه عمل بیاد.
سپس سفیده تخم مرغ، کره آب شده، نمک، وانیل، روغن مایع رو هم اضافه کنید و هم بزنید. آرد و بکینگ پودر رو کم کم اضافه کنید ورز بدید.
آرد رو تا زمانی اضافه کنید که به دست نچسبه. (برای اینکه خمیر به دست نچسبه دستتون رو با روغن چرب کنید)
شکلات چیپسی اضافه کنید و دوباره ورز بدید. روی خمیر رو بپوشونید و یک ساعت استراحت بدید.
از خمیر چونه های کوچک بگیرید و کف قالب رو چرب کنید و داخل قالب بچینید. روی چونه ها زرده تخم مرغ بزنید و ۲۰-۳۰ دقیقه استراحت بدید.
و داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ تا زمانیکه روش کاملا طلایی بشه بپزید.
نکته : به جای شکلات چیپسی از کشمش هم می تونید استفاده کنید.
من گاهی که توخونه شکلات چیپسی ندارم شکلات تخته ای رو با رنده بزرگ رنده می کنم و به خمیرم اضافه می کنم.
نوش جان