آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه خوراک قفقازی با دستور پخت مرحله به مرحله
طرز تهیه خوراک قفقازی ترکیبی از سبزیجات و سینه مرغ که طعم لذیذی داره و غذای ساده سالمی است روش تهیه و مراحل پخت آسان است و در کمترین زمان می پزد .
مواد لازم برای خوراک قفقازی
کدو ۵۰۰ گرم
بادمجان ۲۵۰ گرم
هویج ۱۵۰ گرم
لوبیاسبز ۱۵۰ گرم
سینه مرغ نصف یک عدد
گردوی خرد شده
سس مایونز
ماست غلیظ یا ماست چکیده
نمک و فلفل سیاه
زعفران
سیر ۱ تا ۲ حبه
پیاز داغ
✍️طرز تهیه
همه سبزیجات را بصورت خلالی خرد می کنیم. کدو و بادمجان را جداگانه سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. می توانید فقط از کدو هم استفاده کنید.
یک عدد پیاز را نگینی ریز خرد کرده و با کمی روغن در تابه تفت داده و مرغ خلالی شده را به همراه نمک و فلفل سیاه به آن افزوده و تفت می دهیم (میتوانید از گوشت چرخ شده هم استفاده کنید) بعد هویج و لوبیاسبز را به آن افزوده و کمی زعفران اضافه می کنیم و بدون اینکه آبی به مواد اضافه کنیم، درب تابه را می گذاریم تا مواد با حرارت بسیار کم بپزند. سپس کدو و بادمجان سرخ شده و کمی پیازداغ خلالی به مواد داخل تابه افزوده و از روی حرارت برداشته و کنار میگذاریم تا مواد کمی سرد شوند.
سیر را رنده کرده و با ماست و سس مایونز مخلوط می کنیم. سپس در یک ظرف پیرکس، یک لایه سس، یک لایه از مواد و کمی گردوی خردشده ریخته و همینطور لایه ها را تکرار می کنیم تا ظرف پر شود و روی آنرا با گردوی خردشده، پیازداغ و … تزیین می کنیم. مواد را ۳ تا ۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خوراک کاملا جا بیافتد و سپس سرو می کنیم.
نوش جان