طرز تهیه کیک هویج که اغلب گردو هم برای تزیین روش می ریزم و گاها آسیاب می کنم گردو رو و داخل کیک هماره با آرد میریزم هردو مدل خوشمزه است .هویج کیک رو بسیار خوشرنگ می کنه.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه کیک هویج و گردو چیست ؟
یک لیوان ارد+ 2 قاشق غذا خوری
۲ عدد تخم مرغ
۲ تا هویج
یه پیاله مغز گردو
نصف لیوان شکر ب
۲ قاشق مربا خوری وانیل
یه قاشق غذا خوری بکینگ پودر
نصف لیوان روغن
یه قاشق غذا خوری دارچین
نصف یه جوز هندی
مراحل و طرز تهیه کیک هویج و گردو :
ابتدا ۲ عدد تخم مرغ با نصف لیوان شکر با ۲ قاشق مربا خوری وانیل مخلوط می کنیم خوب با هم زن بهم می زنیم.
بعد از ۳ دقیقه نصف لیوان روغن اضافه می کنبم و مجدد بهم می زنیم.
حالا مواد خشک : از ارد شروع میکنم یک لیوان ارد و یه قاشق غذا خوری بکینگ پودر و یه قاشق غذا خوری دارچین به ظرفمون اصافه می کنم و مجدد خوب بهم می زنم نصف یه جوز هندی هم با رنده ریز رنده می کنم داخل مواد دیگه با یه ایسک یا قاشق هم بهم میزنم
بعد ۲ تا هویج خورد کردم به صورت خلالی می تونید رنده هم بکنید. تو یه ظرف یه قاشق ارد بهش می زنم خوب قاطی می کنم حالا هویچ هارو به مواد اضافه می کنم مجدد هم می زنم تا جایی که غلظت پیدا کنه
کف قالب چرب می کنم و موادمون رو می ریزم تو قالب , حالا یه پیاله مغز گردو خورد کردم یه قاشق ارد بهش اضافه می کنم می ریزم روی مواد داخل قالب, بعد قالب موادمون رو می زاریم تو فر به مدت ۴۰ دقیقه با درجه ۱۷۰ درجه تا کیک کاما بپزه روش تست پخت هم یک خلال چوبی داخل کیک بزنید اگر مایه کیک بهش نچسبید یعنی کیک کاملا پخته و آماده است.
روش پودر قند و کارامل می تونید بریزید و خیلی خوشمزه میشه .
نکته : هویج ها نیاز نیست پخته باشه توی فر کامل پخته میشه.