آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه کیک با مغز کرمفیل دستور پخت کیک ساده مغز دار
طرز تهیه کیک با مغز کرمفیل روال پخت همانند بقیه کیک ها ساده و راحت هست
موادلازم کیک ساده با مغز کرمفیل
آرد سه صفر قنادی دو پیمانه
شکر یک پیمانه سر پر
شیر همدمای محیط یک پیمانه
بکینگ پودر دو ق چایخوری
وانیل و هل یک چهارم ق چ
نمک یک پنس ( یعنی مقداری که مابین دو انگشت جا میشود )
تخم مرغ پنج عدد
روغن سه چهارم پیمانه ( اگر دو رنگ خواستی پودر کاکائو ۱ ق غ رو با یک چهارم از مایه کیک مخلوط کنید و دورنگ داخل قالب بریزین جداب تره )
طرز تهیه کیک کرم دار:
ابتدا آرد و بکینگ پودر و پودر کاکایو و نمک را سه بار الک کنید کنار بزارید . فر را روشن کنید تا گرم بشه یا اینکه اگر بدون فر بود شعله پخش کن رو روی حرارت بزارین گرم بشه . و داخل قابلمه دو لایه کاغذ روغنی بزارین.به هایلاتها نگاه کنید مثل همون کیک بدون فر قالب رو چرب کنید و کاغذ روغنی بزارین یا روغن جدا کننده یا ارده بزنید . همه مواد از قبل به دمای محیط برسه. تخم مرغ و وانیل و شکر را هفت دقیقه با دورتند بزنید تا رنگش روشن و کرمی و حجیم بشه .( این مرحله خیلی مهمه). سپس روغن را اضافه کرده ده ثانیه بزنید . حالا نیمی از مخلوط مواد خشک که الک کرده بودین رو بریزین و با لیسک مخلوط کنید و بعد نصفی از شیر رو بریزین مخلوط کنید و دوباره نصف دیگه ارد و بکینگ پودر الک شده و دوباره مابقی شیر رو بریزین با اخرش با دور کند و پایین همزن مخلوط کنید حدود ده ثانیه کافیه . مواد را داخل قالب بریزین ( حالا من اینجا وسطش کمی کرمفیل توی قبف ریختم وسطش شکوفه زدم ) و در فر از پیش گرم شده بزارین . با دمای ۱۸۰ درجه و به مدت نیم ساعت الی چهل و پنج دقیقه بسته به نوع فرها تایمش متفاوته . نیم ساعت اول در فر را باز نکنید . با خلال چوبی تست کنید اگر تمیز دراومد کیک پخته وگرنه که بازم صبر کنید . اخرش پنج دقیقه حرارت بالا روشن کردم.