کیک تابه ای بدون تخم مرغ کیک بسیار راحت و خوشمزه بدون تخم مرغ.واقعا هم آسونه هم سریع درست میشه.این کیک روغن کمی داره و تقریبا رژیمیه.
بدون سرکه نمیشه این کیک رو درست کرد (وقتی تخم مرغ نداره باید جایگزین داشته باشه)
مواد این کیک کمه برای تابه رژیمی ۲۵ در ۱۵ مناسبه یا تابه گرد بیست سانت. بزرگتر باشه کیک نازک میشه لطفا دقت کنید تا کیک نازک نشه.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت کیک تابه ای چیست ؟
شیر یک لیوان
شکر دو سوم لیوان
پودر کاکائو سه ق غ
آرد یک و نیم لیوان
بکینگ پودر دو و نیم ق چ
روغن مایع شش ق غ
سرکه سیب یک ق غ
وانیل نوک ق چ
مواد لازم برای سس شکلاتی روی کیک:????
شکلات صبحانه یک ق غ سرپر
دو ق غ آب ولرم
مراحل و طرز تهیه کیک تابه ای بدون تخم مرغ :
ابتدا شیر رو میزلریم ولرم باشه یعنی گرم باشه و داغ نه بعد شکر و وانیل رو اضافه میکنیم یک دقیقه با قاشق میزنیم بعد روغن و سرکه سیب رو اضافه و مخلوط می کنیم در آخر هم مخلوط آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر رو اضافه می کنیم هم می زنیم تا گلوله های آرد باز بشه کف تابه یا قالب رو خوب چرب و آرد پاشی میکنیم مواد کیک رو داخلش می ریزیم.
روش پخت روی گاز:
شعله پخش کن با حرارت ملایم مدت بیست دقیقه می زاریم داغ بشه بعد تابه رو روش قرار بدین درش رو ببندین اگر با تابه معمولی درست میکنید دم کنی بزارین مدت نیم ساعت زمان پخت میخواد بعد این زمان با سیخ چوبی داخل کیک بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است.
روش پخت داخل فر:
فر رو با حرارت ۱۷۰ درجه مدت یک ربع میزاریم تا داغ بشه بعد قالب رو داخلش میزلریم بعد نیم ساعت با سیخ چوبی تست کنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است
سس شکلاتی:
آب و شکلات صبحانه رو ترکیب کنید باید غِلظت سس رو پیدا کنه خیلی شل یا سفت نباشه.
کیک که پخت کمی از داغی افتاد سس شکلاتی سرد رو روش میرزیم برای سس روی کیک از گاناش یا دنت شکلاتی یا پودینگ شکلاتی هم می تونید استفاده کنید.
نوش جان