طرز تهیه کیک بدون شیر و بدون تخم مرغ با بافت عالی

طرز تهیه کیک بدون شیر و تخم مرغ

مواد لازم برای تهیه این کیک عالی برای۶ نفر چیست ؟

آرد 1.5 لیوان
شکر ۱ لیوان
جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر کاکائو ۳ قاشق غذا خوری
روغن مایع ۶ قاشق غذا خوری
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
آب سرد ۱ لیوان
سرکه ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه کیک بدون شیر

مراحل پخت و طرز تهیه کیک بدون شیر

۱- آرد و پودر کاکائو و نمک و جوش شیرین و وانیل را با هم مخلوط کرده و سه بار الک می کنیم، سپس شکر را اضافه می کنیم و کنار می گذاریم.

۲- روغن و آب سرد و سرکه را باهم مخلوط می کنیم و مواد خشک را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا باهم ترکیب شود توجه داشته باشید که خیلی هم نزنید فقط در حد مخلوط شدن کافیست.

۳- مایع کیک را در قالبی که کف آن کاغذ روغنی انداخته ایم ریخته و در فر گرم با ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۰-۳۰ دقیقه قرار می دهیم .

نکات مهم:

ترکیب جوش شیرین و سرکه با هم واکنش داده وحباب هایی تولید می کنند به همین دلیل مواد را نباید زیاد هم بزنید چون حباب ها از بین رفته و بافت کیک سنگین میشود.

به جای پودر وانیل می توانید از عصاره وانیل به مقدار ۱ قاشق چای خوری استفاده کنید.

به جای جوش شیرین می توانید از بکینگ پودر به مقدار ۲ قاشق مربا خوری استفاده کنید.

سعی کنید تا از پودر کاکائو مرغوب استفاده کنید تا در نهایت کیک خوشرنگ و خوش طعمی داشته باشید.

اگر کاغذ روغنی در دسترس نداشتید می توانید از کاغذ معمولی استفاده کنید و روی کاغذ را با روغن مایع چرب کنید.

برای خوشمزه تر شدن کیک می توانید از مقداری کشمش در مایع کیک استفاده کنید.

فر را از یک ربع قبل حتما روشن کنید تا گرم شود. بعد از ۳۰ دقیقه کیک را با خلال دندان چک کنید اگر مواد به آن نچسبید کیک خوشمزه شما آماده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *