طرز تهیه کیک موکا گردویی به همراه آموزش سس موکای مخصوص

طرز تهیه کیک موکا گردویی و دستور  سس موکا

طرز تهیه کیک موکا گردویی با دستور پخت مرحله به مرحله و کامل برای حتی برای افراد مبتدی در آشپزی یک کیک عالی و خوشمزه همراه با سس مخصوص اون در منزل تهیه کنید

مواد لازم کیک موکا

????تخم مرغ 3 عدد
????شکر 1 پیمانه
????آرد یک و نیم پیمانه
????گردوی خرد شده 100 گرم
????روغن مایع نصف پیمانه
????شیر داغ 1 پیمانه
????پودر کاکائو 2 قاشق سوپ خوری
????پودر قهوه 2 قاشق سوپ خوری
????نسکافه 1 قاشق سوپ خوری
????وانیل نصف قاشق چای خوری
????بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه کیک موکا گردویی

روش تهیه و مراحل پخت کیک موکا گردویی

ابتدا پودر کاکائو و قهوه و نسکافه را در شیرِ داغ حل کرده و کنار می گذاریم تا خنک شود. شکر و تخم مرغ و وانیل را با همزن به مدت پنج دقیقه هم می زنیم تا کاملا سبک و کرمی شود.
سپس روغن مایع و محلول پودر کاکائو و قهوه … که در شیر حل کردیم را اضافه می کنیم.
در آخر آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و طی دو مرحله روی مایه کیک الک کرده و با لیسک هم می زنیم تا مواد کاملاً با هم مخلوط شود. در آخر هم گردو را اضافه می کنیم.
قالب مورد نظرتان را با کره چرب و اردپاشی کنید و مواد را تا نصف قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت تقریبی 45 دقیقه بگذارید. با خلال دندان کیک را چک کنید هر زمان که تمیز بیرون امد , کیک شما اماده است.

طرز تهیه سس  موکا
حدود نصف پیمانه خامه را همراه با یک چهارم پیمانه پودر قند ویک ق غ پودر قهوه ویک ق غ نسکافه روی حرارت گذاشته خامه نجوشه فقط گرم بشه و پودرها داخلش حل بشن کافیه و میزارید کنار خنک بشه سپس میریزید روی کیک می تونید به جای پودر قند از شکلات استفاده کنید و به جای پودر قهوه از پودر کاکائو
این سس برای روی کیک ها ی نسکافه ای عالیه برای عاشقای نسکافه بخاطر عطر بی نظیرش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *