طرز تهیه کیک کره ای با دستور پخت مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک کره ای از خوشمزه ترین  کیک ها با بافت نرم و عالی در منزل تهیه کنید  .من اکثرا این کیک رو تو خونه درست می کنم و با کره یاهی هم تهیه می ککنم هم عطرش خوبه و هم یک میان وعده عالی برای بچه ها هاست .

مواد اولیه این کیک تقریبا شبیه کیک های پایه است فقط من به جای شیر از ماست برای تهیه این کیک استفاده می کنم .

مواد لازم برای تهیه کیک کره ای چیست ؟

آرد سفید دو پیمانه +یک چهارم پیمانه

شکر یک پیمانه (۲۲۰گرم)

ماست یک پیمانه(۲۱۰گرم)

کره هم دما ۱۵۰ گرم

تخم مرغ ۴ عدد

پودر کاکائو یک چهارم پیمانه حدودا ۳ قاشق غذا خوری

بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری

وانیل یک پنس

طرز تهیه کیک کره ای

 

مراحل پخت و طرز تهیه کیک کره ای :

ابتدا قالب ۲۳ تا ۲۶ سانت را با روغن جدا کننده چرب کنید. سپس یک چهارم پیمانه آرد را کنار گذاشته  و دو پیمانه آرد را با بکینگ پودر مخلوط و الک کنید .

در این مرحله کره هم دما را با شکر حدودا ۵ الی ۶ دقیقه هم زده و سپس تخم مرغ ها را دانه دانه افزوده و هر تخم مرغ را ۳۰ ثانیه هم زده و با اولین تخم مرغ وانیل را هم اضافه کنید.

سپس ماست را افزوده و در انتها آرد را اضافه کنید و با همزن در حد مخلوط شدن یا لیسک هم بزنید. مواد را دوقسمت کرده به یک قسمت کاکائو را اضافه کنید و به قسمت دیگر یک چهارم پیمانه آرد که کنار گذاشته بودیم.

مواد را درون قیف ریخته و به دلخواه داخل قالب بریزید. قالب را درون فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه قرار داده.

بعد از پخت کیک و سرد شدن به دلخواه تزئین کنید. من برای تزیین از گاناش استفاده کردم.

طرز تهیه گاناش

شکلات تلخ ۱۰۰ گرم

خامه صبحانه ۱۰۰ گرم

خامه و شکلات را بن ماری کرده و با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شود ‌.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *