آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه باتر اسکاچ بروانیز با دستور پخت مرحله به مرحله
طرز تهیه باتر اسکاچ بروانیز این شیرینی رو حتی میشه روی گاز و در ماهی تابه رژیمی به راحتی تهیه کرد .باتر اسکاچ بروانیز نوعی شیرینی تخت و چهار گوش است و از نظر طبقهبندی مابین کیک و بیسکویت قرار دارد. این نوع شیرینی تنوری پز در اواخر قرن نوزدهم در ایالات متحده آمریکا بوجود آمدهاست. زمان آماده سازی و پخت این شیرینی حدود 30 دقیق است
مواد لازم برای باتر اسکاچ بروانیز
شکلات سفید (چیپسی) 400 گرم
کره 75 گرم
تخم مرغ سه عدد
شکر قهوه ای روشن 170 گرم
آرد 175 گرم
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
گردوی خرد شده 100 گرم
وانیل پودری(وانیلین) یک هشتم قاشق چایخوری
طرز تهیه و مراحل آماده کردن باتر اسکاچ برانیز
در ابتدا صد گرم از شکلات را رو به همراه کره به روش بنماری ذوب کنید، کنار بگذارید تا کمی خنک شود. سپس تخم مرغ ها، وانیل و شکر را با دور کند همزن بزنید تا فقط مخلوط شوند.
سپس شکلات و کره ذوب شده را اضافه کنید و دوباره کمی بزنید. آرد و بیکینگ پودر را یک بار الک کرده و به مواد اضافه کنید و با ویسک یا قاشق خوب مخلوط کنید. سپس چیپس شکلات سفید و گردو را اضافه کنید و به آرومی هم بزنید. قالب مستطیل 30*20 رو کاغذ روغنی بندازید به طوری که از دو طرف لبه های کاغذ کمی بیرون باشد.
روی کاغذ و دیواره های قالب رو روغن جداکننده بزنید. و مایه برانیز رو سر تا سر قالب ریخته و با لیسک یا قاشق روی مایه رو صاف کنید و سپس در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد و به مدت نیم ساعت بپزید.
در روش پخت رو ی اجاق گاز :
داخل ماهی تابه رژیمی کاغذ روغنی بندازید و روی کاغذ و دیواره های قالب رو روغن جداکننده بزنید. و مایه برانیز رو سر تا سر قالب ریخته و با لیسک یا قاشق روی مایه رو صاف کنید سپس حدود 25-تا 30 دقیقه روی شعله پخش کن با حرارت کم بگذارید تا بپزد.
نوش جان