آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه نان شیرین با دستور پخت مرحله به مرحله
طرز تهیه نان شیرین فطیر یا شیرمال که اغلب افراد برای صبحانه یا میان وعده دوست دارن این نون رو به همراه مربا ,خامه یا هر چیز دیگری بخورند و از این نان شیرین با بافت لطیف لذت ببرند.
مواد لازم برای مایه خمیر نان شیرین :
آرد 150 گرم
آب 90 گرم
خمیر مایه 8 گرم
مداد لازم برای خمیر
آرد 150 گرم
شکر 50 گرم
کره 50 گرم
آب 60 گرم
سفیده تخم مرغ دو عدد
نمک نصف قاشق چای خوری یا کمتر
پودر زنجبیل ، پودر حل، پودر دارچین از هر کدام نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه و دستور مراحل نان شیرین :
ابتدا خمیر مایه را با آرد مخلوط کرده و آب را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم، روی خمیر را می پوشانیم و در محیط آشپزخانه یک ساعت استراحت می دهیم تا حجم خمیر دو برابر بشه و بافت اسفنجی پیدا کنه، در این مرحله خمیر مایه ما آماده است .
آرد ، نمک، شکر، زنجبیل، پودر هل و دارچین را مخلوط کرده به مایه خمیر اضافه کنید و کمی مخلوط کنید سفیده تخم مرغ را هم به مخلوط اضافه کرده کمی ورز دهید و آب را کم کم اضافه کنید شاید همه آب نیاز نباشد خمیر را خوب ورز دهید و در آخر کره نرم شده در محیط آشپزخانه را به خمیر اضافه کرده خوب ورز دهید تا کره به خورد خمیر بره اضافه کردن مواد به خمیر مایه و ورز دادن خمیر بیشتر از 15 دقیقه زمان نیاز ندارد به از 15 دقیقه خمیر را در ظرف گذاشته و روی آن را بپوشاند و در محیط آشپز خانه 30 دقیقه استراحت دهید, شاید بیشتر از نیم ساعت هم نیاز به استراحت داشته باشه باید خمیر دو برابر بشه و کاملا بافتش اسفنجی باشه،
خمیر برداشته و هوای آن را گرفته به توپک های 20 گرم یا 25 گرم تقسیم کرده و با فاصله در ظرف بچینید و حالا دوباره 30 الی 45 دقیقه استراحت نهایی را به خمیر میدهید
سپس در مرحله آخر با زرده تخم مرغ که کمی هم شیرین کردین آرام رومال کنید و کنجد بپاشین و در فر از قبل داغ شده با 180 درجه دما بپزین وقتی روی نان ها طلایی شد نان ها آماده است..
طرز تهیه نان بریوش از نان های شیرین خوشمزه و پرطرفدار