طرز تهیه نان بریوش از نان های شیرین خوشمزه و پرطرفدار

طرز تهیه نان بریوش نان صبحانه مقوی و لذیذ

طرز تهیه نان بریوش در منزل  در روند تهیه و پخت این نان میتونید انواع مغزیها رو لای این نون شیرین بزارید . یا نون رو ساده درست کنید البته می تونید خرمایی و شکلاتی هم در مغز نون قرار دهید و نون خاصی تهیه کنید.

مواد لازم برای نان بریوش:

نیم کیلو  آرد
1 لیوان  شیر ولرم ( 250 میلی لیتر)
1 عدد  تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری  کره (70 گرم)
نصف پاکت خمیر مایه خیس (و یا 1 پاکت خمیر مایه خشک معادل 1 قاشق غذا خوری)
5 قاشق غذاخوری  شکر
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 قاشق چای خوری نمک
در صورت دلخواه موقع شکل دادن چیپس شکلات بگذارید.

طرز تهیه نان بریوش

طرز تهیه و پخت نان بریوش :

ابتدا داخل کاسه کوچکی خمیرمایه را خرد کنید و 2 قاشق مربا خوری شکر و مقدار کمی شیر ولرم را ریخته هم بزنید تا خمیر و شکر حل شود. آرد الک کرده را داخل ظرف بریزید، وسط آن را باز کنید و خمیر مایه را وسط آرد بریزید. کمی از آرد را روی آن بپاشید و روی ظرف را با پارچه تمیز بپوشانید و 10 دقیقه منتظر بمانید. سپس تمام مواد بجز کره را اضافه کرده و شروع به ورز دادن کنید. وقتی خمیر یکدست شد نصف کره را اضافه کنید ورز دهید. سپس بقیه کره را هم ریخته و خوب ورز دهید. خمیر کمی به دست میچسبد مشکلی ندارد آرد اضافی نریزید، یکدست شدن و خوب ورز دادن آن راداخل ظرف دیگری بذارید و روی آن را بپوشانید. 1 ساعت در دمای معتدل استراحت بدید. سپس روی میز کمی آرد بپاشید و خمیر را روی میز بذارید کمی ورز بدید و به 10 قسمت مساوی تقسیم کنید.
ابتدا خمیر را کمی با دست باز کنید و از دو طرف سمت و راست تا کنید کمی بکشید و دوباره از بالا و پایین تا کنید و کمی روی میز آرد بپاشید و خمیر را روی میز با وردنه باز کنید وسط آن شکلات بگذارید و رول کنید. داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید با فاصله بچینید. روی آن را با سلفون بپوشانید و 45 دقیقه داخل سینی استراحت بدید. 1 قاشق غذاخوری شیر را در 1 عدد زرده تخم مرغ بریزید و هم زده و با دقت به وسیله فرچه روی خمیر بمالید.
داخل فر 200 درجه حدود 20_25 دقیقه بپزید. وقتی زیر و روی آن سرخ شود یعنی پخته است.
وقتی ولرم شد میتوانید میل بفرمایید. طعم خمیر و قوام آن فوق العاده است.
درصورت دلخواه میتوانید خمیر را ببافید روی سینی بگذارید و بپزید. سپس برش داده میل بفرمایید. و یا شبیه نان گرد کوچک شکل دهید. یعنی به هر شکلی میشود. اگر ساده درست کنید با عسل و مربا میتوانید بخورید. خیلی لذیذ است. در فرانسه خیلی معروف است و همه جا درست میکنند و میفروشند.

طرز تهیه نان بربری در منزل با ارائه نکات عالی و کاربردی

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *