طرز تهیه کیک باونتی یک کیک خوشمزه ،هم بافتش عااالیه هم طعمش، پیشنهاد می کنم باخیال راحت درست کنید و لذت ببرید.
حتی این کیک رو برای تولد جشن و دورهمی می تونید تدارک ببینید یک دسر کاملا مجلسی است.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت کیک باونتی چیست؟
تخم مرغ ۵عدد
شکر ۱/۵ لیوان
وانیل نصف ق چ
پودر کاکائو یک سوم لیوان
پودر نارگیل یک سوم لیوان
آرد سفید یک و یک چهارم لیوان
شیر ولرم سه چهارم لیوان
روغن سه چهارم لیوان
بکینگ پودر ۱/۵ ق م سر پر
مراحل و طرز تهیه کیک باونتی :
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا می کنیم، سفیده رو می زنیم تا پف کنه و درظرفی دیگر زرده، شکر و وانیل رو می زنیم تاکرم رنگ و کشدار بشه.
بعد روغن و شیر رو اضافه می کنیم و درحد مخلوط شدن می زنیم، آرد، پودرکاکائو و بکینگ پودر رو باهم سه بار الک می کنیم.
در آخر پودر نارگیل رو هم بهش اضافه می کنیم، این مخلوط رو به زرده و شیر اضافه کرده درحد مخلوط شدن می زنیم.در آخر سفیده زده شده رو بهش اضافه می کنیم و با لیسک به آرومی مخلوط می کنیم.
موادمون رو تو قالب چرب شده می ریزیم و میذاریم تو فر ازقبل گرم شده بادمای ۱۷۰درجه به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه، بعد از پخت اجازه میدیم سرد شه بعد از قالب برش می گردونیم.
برای روی کیک خامه قنادی فرم گرفته رو با دو ق غ سر پر پودر نارگیل ترکیب می کنیم روی کیک می کشیم.
و برای روی خامه، ۱۰۰ گرم خامه صبحانه رو با ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای میذاریم رو حرارت و گاناش درست می کنیم و کمی که ازحرارت افتاد روی خامه فرم گرفته می ریزیم.
چند ساعت می ذاریم تو یخچال و بعد هم نوش جان