طرز تهیه بیسکو حلوا که بسیار راحت هست و توخونه به آسانی می تونید درستش کنید و از همه مهمتر طعم عالی داره و کاملا شیک و مجلسی است.
بریم سراغ مراحل, مواد مورد نیاز و دستور بیسکوییت مخصوص این حلوا :
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه بیسکو حلوا چیست ؟
کره یا مارگارین (منظورم کره گیاهی ای هست که سوپری ها دارند) ۵۰ گرم
پودر قند الک شده ۴۰ گرم یا ۱/۴ پیمانه
وانیل ۱/۸ ق چ
آرد سفید قنادی الک شده ۱۰۰ گرم یا ۲/۳ پیمانه (کم کم ریخته میشه تا جایی که نیاز هست ممکنه کمی کمتر یا بیشتر نیاز باشه)
زرده تخم مرغ ۱عدد
مراحل پخت و طرز تهیه بیسکو حلوا :
ابتدا کره نرم شده در دمای محیط، پودر قند و وانیل را با همزن بزنید تا کرم رنگ و سبک شود, سپس زرده تخم مرغ را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید درنهایت ارد را کم کم بریزید.
د رابتدا با لیسک و در نهایت با نوک انگشتان ورز دهید تا خمیر یکدست و لطیفی جمع گردد با دست تمیز امتحان کنید اگر چیزی از خمیر به دست نچسبید خمیر آماده است و نیاز به آرد بیشتری نداره, اگر خیلی چسبنده بود کمی ارد اضافه تر کنید.
حالا خمیر را درون نایلون و در یخچال حدود نیم ساعت استراحت دهید, بعد بین دو نایلون به ضخامت نیم سانت پهن کنید قالب دلخواه بزنید درون سینی بچینید.
و در فر از قبل گرم ۱۸۰درجه حدود پانزده تا بیست دقیقه بپزید.
اجازه بدید زیر شیرینی طلایی خوشرنگ بشه سپس زمان بدید تا بیسکوییت ها کاملا سرد شوند.
حلوای دلخواه را مابین دو نایلون به ضخامت یک سانت پهن کنید و قالب بزنید و روی بیسکوییت ها بچسبانید, بهتره روی بیسکوییت ها کمی عسل روان یا شربت بار بکشید که حلوا محکمتر بچسبه, در نهایت تزیین کنید و برای نگهداری سلفون بکشید و درون یخچال بگذارید.
نکته : من از حلوای هویج استفاده کردم, نوع حلوا کاملا اختیاری و سلیقه ای است.
نوش جان