طرز تهیه دسر بادام ایتالیایی Biancomangiare به معنای غذای سفید

طرز تهیه دسر بادام ایتالیایی غذایی که به قرون‌وسطی بازمی گردد ، biancomangiare ، به معنای ” غذای سفید ” ، یک دسر پخته‌شده ساده است ، اساسا ً شیری که با ادویه معطر شده و با نشاسته غلظت داده  می‌شود تا نوعی پودینگ را شکل دهد که بی‌شباهت به پاناکوتا معروف نیست .

دسر بادام معمولا ً با دارچین و یا مغز ها که در بالای آن قرار دارد تزیین می شود. آن را می‌توان به سادگی در یک کاسه به کار برد و یا به شکل شکل‌های تزیینی برای ارائه یک وعده غذایی مهم شکل می‌گیرد

یا می تونید با خامه شیرین روی آن اون رو تزیین و لذیذ تر کنید .

منشا این غذا در برخی موارد تردید وجود دارد ، اگرچه بسیاری از افراد مظنون به نفوذ عرب هستند . با توجه به تنظیمات طعم و استفاده از برنج – و ارتباط قوی آن در ایتالیا با سیسیل – که به نظر من درست به نظر می‌رسد . در قرن ۱۷ ، این غذا به یک دسر غلیظ با تخم‌مرغ و کرم تبدیل شد و در طول قرن ۱۹ به فرم مدرن آن رسید .

مواد لازم برای تهیه دسر بادام ایتالیایی “biancomangiare  ” چیست ؟

یک لیتر  کل شیر

۲۵۰ گرم شکر دانه‌ای

100- ۱۲۵ گرم نشاسته ذرت

۱ چوب دارچین ( یا کمی دارچین )

چند خراش آب لیمو یا پرتقال

برای تزیین :

پسته

بادام هر نوعی که دوست داشتید بادام زمینی یا بادام رختی

دارچین

پوست پرتقال و یا پوست لیمو ترش

شکلات شیرین

طرز تهیه دسر بادام ایتالیایی
مراحل و طرز تهیه دسر بادام ایتالیایی:

ابتدا شیر ، شکر و نشاسته ذرت را در یک قابلمه روی حرارت بسیار پایین قرار دهید .خوب هم بزنید  تا شکر و نشاسته در شیر حل شود ، سپس دارچین و تراشه پوست را اضافه کنید .

هم زدن مخلوط با حرارت کم به مدت چند دقیقه ادامه دهید. حرارت را کمی بالا ببرید و به آرامی مخلوط راهم بزنید تا گلوله نشود  . وقتی به اندازه کافی روی حرارت باشد ، مخلوط غلیظ خواهد شد . این اتفاق به طور ناگهانی رخ می‌دهد ، بنابراین مطمئن شوید که در  روی اجاق‌گاز هم بزنید  تا گلوله های نشاسته ای تشکیل‌نشود . ( اگر نه ، a قوی باید همه چیز را درست انجام دهد )
زمانی که مخلوط غلیظ و صاف است . آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید برای یک یا دو دقیقه خنک شود ، سپس آن را در کاسه بریزید و یا اگر می‌خواهید به قالب‌های تزئینی تبدیل شود.
بگذارید همه چیز برای ده دقیقه خوب و یا بیشتر خنک شود، سپس در یخچال بگذارید تا سرد شود تا وقتی که دسر بادام  کاملا ً غلیظ و کاملا سرد است .

پسا خنک شدن  با پسته بادام خرد شده وشکلات شیرین رنده شده دسرم رو تزیین کردن و لایه رویی رو از این مواد پر کردم .

آماده است برای خوردن نوش جان کنید.

 

نکات مورد توجه در مراحل دسر بادام :

در دستور بالا می تونید به جای نشاسته ذرت از آرد برنج هم استفاده کنید .

زعفران و دارچین رو باهم می تونید در تهیه این دسر استفاده کنیذ که خوش عطر و رنگ میشه  .

شما می‌توانید از شیر بادام در دستور غذای مدرن نیز استفاده کنید .

مقدار قند و نشاسته ذرت می‌تواند مطابق با سلیقه شما تغییر کند .

دستور العمل‌های مختلفی را دیده‌ام که فقط چند قاشق شکر می‌گویند – اگر از شیر بادام استفاده می‌کنید ، که در حال حاضر شیرین است . برخی دستور العمل‌ها شامل عسل بجای شکر هستند .

در حالی که نشاسته ذرت ، معمول‌ترین غلظت دهنده لست است ، مقادیر مساوی از نشاسته ذرت و یا نشاسه گل نیز به همان اندازه خوب عمل می‌کنند ، همینطور ژلاتین یا آرد سنتی برنج هم مناسب است . ( من حتی دستور العمل‌ها را دیده‌ام که خواستار آرد گندم هستند، اما من شک دارم ) .
به جای دارچین ، برخی دستور العمل جدید برای یک لوبیا وانیل یا چند قطره عصاره وانیل برای طعم دادن به شیر . آن هم می‌تواند فرق کند .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *