آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه نون باگت آموزش پخت انواع نان ها در خانه
طرز تهیه نون باگت , برای تهیه ساندویچ بهترین نونی است که استفاده میشه .ما در بخش آشپزی ایران پاتوق آموزش و طرز تهیه نان های متفاوتی رو داشتیم در این مطلب مراحل تهیه نان پرطرفدار باگت رو دایم :
مواد لازم برای پخت نان باگت
خمیر مایه فوری 1 قاشق مربا خوری
آب ولرم ١ لیوان
نمک ١ قاشق چای خوری
آرد معمولی 3 لیوان (من از ارد سفید استفادە کردم)
ارد سبوس نصف لیوان
طرز تهیه و مراحل پخت نان باگت خانگی :
ابتدای کار خمیر مایه و آب ولرم رو مخلوط کرده، بلافاصله آردها و نمک رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و خوب ورز بدین تا جایی که خمیرتون نرم و یکدست بشه (لیوان سوم ارد را کم کم بریزید کە زیاد نشە) کف و دیواره ظرف رو روغن بزنید، خمیر رو گرد کرده، داخل ظرف بذارید و کمی روی خمیر رو روغن بمالید تا سطح خمیر خشک نشه.
سپس روی ظرف رو پلاستیک بکشید یا در محیط اشپزخونه یا داخل فر خاموش بذارید به مدت یکساعت بزارید تا زمانی که حجم خمیرتون دو برابر بشه.
بعد از ور اومدن، خمیر رو به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید حالا خمیر ها رو چونه بگیرید و با دستتون خمیر رو باز کرده و فُرم بدین یە لایە خمیر را بیارید روی خمیر و رول کنید و قسمت انتهایی خمیر را با دست فشار و به هم وصل کنید…
حالا خمیر های آماده شده رو داخل سینی فر با فاصله مناسب بذارید و دوباره اجازه بدین خمیر هاتون استراحت یە ربع داشته باشه . سپس با چاقو چند خط روش زدم و با شیر رومال کردم. خمیرها رو در فر 180 سانتیگراد به مدت ٢٠ دقیقه بپزید در اخر برای طلایی شدن روش 5 دقیقە گریل را روشن کنید .
روش پخت بسیار شبیه به نان های دیگر دارد و شما بارها این کار رو در منزل انجام دادید و با خیال راحت در منزل نون باگت و رو تهیه کنید و برای ساندویچ های لذیذ و خوشمزه استفاده کنید.