طرز تهیه نان بیکن با دستور پخت مرحله به مرحله
طرز تهیه نان بیکن به جای بیکن از ژامبون یا سوسیس و یا حتی گوشت چرخ کرده و مرغ هم استفاده کرد و یا قارچ و ذرت و فلفل دلمه ای که این قسمت به ذائقه افراد خانواده بستگی داره.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت نان بیکن چیست ؟
آرد…..۲۵۰ گرم
شکر…..۲۰ گرم
نمک……۴ گرم
خمیرمایه……۷ گرم
شیر……..۵۰ گرم
آب…….۱۱۰ گرم
کره نرم……۳۰ گرم
مراحل و طرز تهیه نان بیکن :
ابتدا شیر و آب را با هم مخلوط می کنیم سپس خمیر مایه و شکر را اضافه می کنیم، هم میزنیم تا هر دو در آب و شیر حل شوند.
سپس آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و مایعات را به آنها اضافه می کنیم، کاملا ترکیب می کنیم تا خمیر شکل بگیرد
حدود ۵ دقیقه ورز می دهیم.
سپس کره نرم را اضافه کرده و حدود ۱۲ تا ۱۵ دقیقه با دست و ۸ تا ۱۰ دقیقه در میکسر ورز می دهیم خمیر کاملا نرم و لطیف است.
چانه می گیریم و در کاسه با در بسته در مکانی گرم یک ساعت یا تا زمانی که حجم آن دو برابر شود استراحت می دهیم بعد از این زمان، خمیر را روی سطح کار می گذاریم. به ۴ یا ۶ قسمت مساوی تقسیم می کنیم و هر قسمت را چانه می گیرم و روی چانه ها نایلون پهن کرده و ۱۵ دقیقه دیگر استراحت می گذاریم.
برای وسط نان ها بیکن را خرد کرده و با پنیر پیتزا یا موزارلا مخلوط می کنیم هر چانه را با وردنه باز می کنیم. مقداری بیکن و پنیر وسط خمیر ریخته و خمیر را رول می کنیم.
در سینی فر می چینیم و روی آنها سلفون یا نایلون می کشیم و یک ساعت فرصت برای تخمیر نهایی می دهیم و بعد از این استراحت، با تیغ یا چاقو برشی طولی در سطح نان ها ایجاد می کنیم.
در حدی که محتویات داخل نان دیده شود روی هر نان پنیر پیتزا میریزیم مقداری سس مایونز یا خردل داخل قیف ریخته و روی رول ها میریزیم سپس سینی را داخل فر قرار می دهیم.
دمای مناسب ۱۷۰ سانتیگراد و زمان لازم برای پخت ۱۵ تا ۱۷ دقیقه می باشد.
نرمی و لطافت این نان بی نظیره
پیشنهاد سردبیر
- دستور تهیه خاگینه مغزدار آموزش خاگینه مغزدار تبریزی بسیار خوشمزه
- طرز تهیه شیرینی نارگیلی بازاری با دستوری بینظیر در پخت
- طرز تهیه ژله قهوه و دستور پودینگ قهوه دسر عالی
- طرز تهیه کیک توت فرنگی آموزش پخت انواع کیک های میوه
- طرز تهیه رول تخم مرغ صبحانه کافی شاپی بسیار مقوی
- ساندویچ مرغ با نان ترتیلا آموزش و طرز تهیه نان ترتیلا