آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه لقمه های کاهو آسیایی و مراحل پخت کامل
طرز تهیه لقمه های کاهو آسیایی یک غذای ساده و آسیایی که از سس ها ی مفید و خوش طعم در تهیه اون استفاده میشه از قبیل سس هویسین , سس سویا و سس قرمز تند که مفید هم هست در ادامه روش تهیه رو باهم می بینیم:
مواد لازم برای لقمه های کاهو آسیایی : برای 4 نفر
کاهو پیچ 16 برگ دوتایی
گوشت چرخ کرده 500 گرم
روغن آفتابگردان 1 قاشق
پیاز بزرگ خرد شده 1 عدد
سس هویسین 1/4 فنجان
سیر تازه رنده شده 2 حبه
سس سویا 1 قاشق
سرکه سیب 1 قاشق
ترشی زنجبیل 1 قاشق (خرد شده)
سس قرمز تند 1/2 قاشق چایخوری
پیازچه یک دسته
روغن کنجد 1 قاشق
فلفل دلمه ای خرد شده 1 عدد (به دلخواه)
طرز تهیه و مراحل لقمه های کاهو آسیایی:
ابتدا برگهای کاهو را با دقت بشوئید و آبکشی کنید. بهتر است کاهو را دولایه بگیرید تا در هنگام پیچیدن نشکند.یک تابه متوسط یا بزرگ بردارید و آن را روی حرارت قرار دهید. کمی روغن داخل تابه بریزید و هنگامی که داغ شد، گوشت چرخ کرده رادرون آن ریخته و تقریبا 5 تا 7 دقیقه خوب تفت دهید تا پخته شوند. سپس گوشت ها را به یک کاسه انتقال دهید اما تابه را خالی نکنید.پیاز خرد شده را درون تابه داغ بریزید تا ترد شوند. سس هویسین (به دلخواه) ، سس سویا، سرکه، سس فلفلی و زنجبیل را به پیاز اضافه و مخلوط کنید. به ترتیب و کم کم، فلفل دلمه ای، پیازچه، روغن کنجد و گوشت پخته شده را به محتویات تابه اضافه کنید و در حال هم زدن روی حرارت گاز بپزید تا پیازها کاملا سبک شوند و فلفل دلمه ای نیز رنگ شفاف خود را از دست بدهد. ( مراقب باشید تا گوشت چرخ کرده تیره نشوند.) زیر گاز را خاموش کنید.
کاهو ها را در یک سینی یا بشقاب قرار دهید و از مواد درون آنها بریزید. می توانید آنها را به صورت دلمه بپیچید و سرو کنید.