آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه نان سیب خوش عطر و خوش طعم
طرز تهیه نان سیب کمتر کسی است که از خوردنش لذت نبره . خمیر این نون بافت نرم و لطیفی داره و دیزاین عالی می تونید باهاش انجام بدید. حتما در منزل تهیه کنید در کنار خانواده نوش جان کنید و لذت ببرید
مواد لازم برای تهیه نان سیب:
500_450 گرم آرد
150 میلی شیر
200 گرم کره
3 قاشق غذاخوری شکر
2 قاشق چایخوری خمیر مایه خشک فوری
1 پنس نمک (مقدار خیلی کم با دو انگشت بردارید)
برای داخل نان:
7_6 عدد سیب
1 لیوان شکر
1 قاشق مرباخوری دارچین
نصف لیوان فندق خرد شده
طرز تهیه و مراحل پخت نان سیب:
ابتدا پوست سیب را کنده درشت رنده کنید. و همراه با شکر داخل ماهیتابه با شعله کم بپزید وقتی آب سیب کشیده شد از روی اجاق بردارید و بعد از سرد شدن دارچین و فندق را اضافه کرده هم بزنید.
برای خمیر ، خمیر مایه را داخل ظرف گودی بریزید و شیر ولرم را روی خمیر مایه بریزید و خمیر مایه را در شیر حل کنید (خمیر مایه خشک فوری نیاز به استراحت ندارد ولی خمیر مایه خشک معمولی را حدود 10 دقیقه داخل شیر ولرم استراحت بدید) سپس آرد ، شکر ، کره نرم شده و نمک را به داخل ظرف بریزید و ورز بدید و خمیر را آماده کنید (ابتدا مقداری از آرد را بریزید حدود 400 گرم و اگر بعدا خمیر خیلی نرم بود بقیه آرد را کم کم و با کنترل بریزید تا خمیر نرمی شود و به دست نچسبد) روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت استراحت بدید. بعد از شکل دادن در فر 175 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که سرخ شود بپزید.(دقت کنید زیاد در فر نماند و خشک نشود)بعد از سرد شدن پودر قند بپاشید.
من خمیرم رو داخل قالب تارت پهن کردم و بعد موادم رو روی خمیر پهن کردم و روش هم با خمیر تزیین کردم. بعد پخت هم رومال عسل روون شده زدم.
نکته : من بجای شیر از آب و بجای کره از روغن جامد استفاده کردم.
زمان مناسب برای پخت نان سیب چقدر است ؟
** برای پخت هم ده مین از پایین زمان دادم و ۵ مین هم گریل رو روشن کردم تا روی نونها طلایی بشه.
چرا بعضی مواقع نان سیب خشک میشه ؟
اگر خمیر شما زمان زیاد ی در فر بمونه خشک میشه و بافت لطیف خودش رو ازد ست میده .
** خمیر این نون فوق العاده لطیف و انعطاف پذیر و فرم پذیره و به هرشکلی که بخایین میتون دربیارین.