طرز تهیه نان سیب با کشمش با دستور پخت مرحله به مرحله

طرز تهیه نان سیب خانگی و مقوی برای صبحانه

طرز تهیه نان سیب حالا که فصل سیب تازه است  یک نان دارچینی با کشمش و با طعم سیب بدنتان را قوی و گرم می کند ؛ این نان بافت فشرده خیلی خیلی کیکی دارد :)) ؛ خیلی خوشمزه هست البته برای کسانی که طعم دارچین و کشمش را دوست دارند.

موادلازم برای پخت نان سیب

تخم مرغ دو عدد

شکر 25گرم

کره 40گرم

نمک یک هشتم قاشق چای خوری

شیر ولرم نصف پیمانه

مایه خمیر فوری یک قاشق سوپ خوری.

آرد 300الی 350گرم
مواد میانی :
گردو 125گرم ریز شده، سیب دو عدد بزرگ رنده شده، شکر 50گرم، دارچین یک قاشق چایخوری ،در صورت تمایل رویه نان زرده یک عدد محلول زعفران به مقدار لازم کنحد به مقدار لازم

طرز تهیه نان سیب

طرز تهیه:

مواد میانی سیب را با رنده درشت رنده کنید و تمام مواد را باهم مخلوط کنید،روی حرارت چند دقیقه ای تفت دهید تا آب آن کشیده شود . در صورت تمایل می توانید یک قاشق چایخوری کاکایو که در یک قاشق شیر حل شده به جای دارچین به این مواد اضافه کنید،ولی دارچین سازگاری بیشتری با طعم سیب دارد

طرز تهیه و پخت نان سیب ودارچین :

شیر + یک ق چ از شکر و مایع خمیر را با هم مخلوط کنید ( دقت کنید شیر باید ولرم باشد یعنی نه گرم نه سرد و وقتی انگشتتان را داخل ان نگه می دارید گرما را حس کنیدولی دست شما را نسوزاند ) ده دقیقه ای صبر کنید تا عمل کند . حالا تخم مرغ ، بقیه شکر، کره نرم شده ، وانیل و نمک را با هم مخلوط کنید و با مفتول بزنید . بعد از آن مخلوط بالا را بهش اضافه کنید .و بعد کم کم ارد را اضافه کنید . در ابتدای کار به هیج وجه دستتان را به خمیر آغشته نکنید ولی در انتها ارد را با احتیاط اضافه کنید و با دست ورز بدهید . ممکن است ارد بیشتر یا کمتری استفاده شود . خمیر را ورز بدهید تا خمیر نرمی به دست آید . حالا روی خمیر را با پارچه مرطوب بپوشانید و در جای گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود . برای کار کردن با خمیر ابتدا هوای آن را بگیرید ، حالا چونه های مساوی از آن درست کنید و به شکل بیضی روی سطح کار باز کنید ، یک سمت رو با کاتر شیار انداختم و از مواد میانی در یک انتهای دیگر گذاشتم و پیچیدم . حالا دو انتهای خمیر را با دست درست کنید یا اینکه خمیر را به شکل مستطیل باز کرده و مواد میانی را روی آن پخش کنید.خمیر را رول کرده و به مدت بیست دقیقه در سینی چرب شده در جای گرم دوباره استراحت بدید.روی آن را با زرده و کمی زعفران رومال کرده و کنجد یا مغز دلخواه بپاشید.نان را به مدت 25دقیقه در فر گرم شده با حرارت 190درجه سانتیگراد قرار بدید تا رویه نان طلایی بشه ،پس از سرد شدن برش بدیدو سرو کنید.

طرز تهیه نان شیرین در خانه آموزش انواع نون های خونگی

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *