طرز تهیه کیک اهری که نان اهری هم به آن می گویند بافتش مثل کلوچه است و مثل نون خیلی پوک نیست و طعم و عطرش که واقعا بینظیره . این نان از نان های سنتی تبریز است نان اهری بسیار خوشمزه هست مخصوصا من این کیک رو با چایی یا آبمیوه بخورید نهایت میخورم و بسیار لذت بخش است
این کیک اهری تبریزی رو در منزل براحتی می تونید تهیه کنید با ما همراه باشید :
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه کیک اهری چیست؟
ماست خامه ای بالای 5% 160 گرم
روغن مایع 160 گرم
پودر قند 280 گرم
ارد 600 گرم
تخم مرغ درشت 2 عدد
زنجبیل 2 قاشق سوپ خوری سر پر
هل یک قاشق چایی خوری پر
یک قاشق سوپ خوری پیکینگ پودر 2 قاشق سرکه
وانیل یک هشتم قاشق چای خوری
مراحل پخت و طرز تهیه کیک اهری
تخم مرغ ها را با پودر قند و وانیل انقدر می زنیم تا کشدار شود .
سرکه و بکنیگ پودر رو به ماست اضافه می کنیم و با قاشق قاطی می کنیم و به مواد اضافه کرده , بعد روغن مایع را اضافه و با هم زن در حد مخلوط شدن می زنیم بعد زنجبیل و هل را اضافه و با لیسک مخلوط می کنیم بعد آرد الک شده را اضافه می کنیم کمی حالت چسبندگی دارد غلیظ تر از مایع کیک هست
رویش را سلفون می کشیم و یک ساعت داخل یخچال می گذاریم بعد از یک ساعت روی سطح آرد پاشی شده حدود یک سانت باز می کنیم با قالب سایز 3 قالب می زنیم نباید رویش آرد داشته باشد رویش را رومال می کنیم و با چنگال خط می اندازیم و داخل فر بیست دقیقه 200 درجه (بستگی به حرارت فر دارد).
مواد رومال:
یک عدد زرده
یک قاشق چایی خوری عسل
کمی نمک
من برای باز کردن خمیر اولش با وردنه باز کردم ولی چون خمیر کمی چسبنده بود و به وردنه می چسبید فقط زیر خمیر کلی آرد ریختم و خمیر رو با دست آردیم باز کردم یعنی با کف دست خمیر و باز کردم و کاتر زدم.
کاترم گرد بود و قطرش ۸ سانتی بود با این مقدار خمیر ۲۰ عدد نون بهم داد.
حتما یک ساعت تا یکساعت و نیم در یخچال استراحت بدید تا چسبندگی خمیر از بین بره تا ۵۰ گرم هم می تونید بهش آرد اضافه کنید نه بیشتر چون بافت نونتون سفت میشه.