طرز تهیه نان سیر کتویی یک میان وعده عالی و همینطور یک شام شبک می باشد . روند تهیه آسان و ساده ای داره زمان پختش هم نرمال و یا بهتره بگم در زمان کمی آماده میشه و بسیار لذیذ و خوشمزه است .
من که عاشقشم و هر موقع نمیدونم چی بپزم این نان سیر کتویی رو تهیه می کنم که تو خونه همه طرفدارشن و دوستش دارن.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
زمان لازم برای تهیه نان سیرکتویی چقدر است ؟
زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه
زمان پخت : ۱۵ دقیقه
مقدار تهیه : ۱۰ تکه
مواد لازم برای تهیه نان سیر کتویی چیست ؟
۱۷۰ گرم پنیر موزارلا رنده شده
۸۵ گرم آرد بادام
۲ قاشق غذاخوری پنیر خامهایی
۱ قاشق غذاخوری سیر خرد شده
۱ قاشق غذاخوری جعفری تازه یا خشک
۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
۱ عدد تخم مرغ
مقداری نمک
مرحال آماده سازی و طرز تهیه نان سیر کتویی
1. همهی مواد به جز تخم مرغ را با هم مخلوط کنید سپس ۳۰ ثانیه در مایکروویو قرار دهید
2. تخم مرغ را به مخلوط اضافه کنید تا خمیر چسبناکی به دست بیاید
3. خمیر را به شکل دلخواه دربیاورید وروی سینی فر قرار دهید
4. میتوانید ۲ قاشقغذاخوری کره آب شده ، ۱ قاشق چایخوری جعفری و ۱ قاشق چایخوری سیر را با هم مخلوط کنید و با برس به سطح خمیر بزنید .
5. سپس آنها را به مدت ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا قهوهایی طلایی شوند.
ماکرو برای هر تکه :
چربی : ۹.۸ گرم
کربوهیدرات : ۰.۹ گرم
پروتئین : ۶.۲ گرم
..ولی خب چه کاریه سینی فر رو چرب کنید و روش خمیر رو پهن کنید.
من در اولین تجربه کاغذ روغنی انداختم زیر نونم فکر می کردم بهتره ولی بدتره یه جاهاییش چسبید ب کاغذ البته جدا شدا توصیه می کنم کاغذ روغنی استفاده نکنید برای این نون
دوستانی ک با کتو آشنایی ندارن فعلا تا این حد بدونن که تو کتو نون و آرد گندم و جو …این چیزا ممنوعه بخاطر همین از آرد بادوم استفاده میشه.