طرز تهیه ترشی گوجه سبز بسیار لذیذ مناسب فصل

طرز تهیه ترشی گوجه سبز هم خیلی راحته و الان که گوجه سبز فراوان هست .طعم خیلی خوبی داره و به راحتی توی خونه با کمترین مواد می تونید آمادش کنید.

این ترشی دورچین خوبی برای غذا است . من توی این ترشی علاوه بر سرکه آبغوره هم میریزم البته میشه چند تاغوره هم توش انداخت خیلی خوشمزه میشه .

مواد لازم برای آماده کردن ترشی و شور گوجه سبز چیست ؟

گوجه سبز۱ کیلوگرم

سرکه به مقدار لازم

نمک به مقدار لازم

ترخون ۳ شاخه

ادویه ترشی ۲ قاشق مربا خوری

پودر موسیر ۱ قاشق مربا خوری

پودر سیر ۱ قاشق مربا خوری

فلفل قرمز تند ۳ عدد

طرز تهیه ترشی گوجه سبز

طرز تهیه ترشی گوجه سبز :

ابتدا گوجه سبز ها را از برگ و چوب پاک کرده و بشویید و بگذارید کاملا خشک شده و آبش برود.

ظرف مناسبی را برای تهیه ترشی آماده کرده و آن را بشویید و با دستمال کاملا خشک کنید تا اصلا رطوبتی نداشته باشد.

کمی گوجه سبز داخل ظرف ریخته و رویش ترخان، پودر سیر، موسیر و ادویه ترشی بریزد و ۱عدد فلفل رویش قرار دهید . به همین ترتیب تا انتها ادامه دهید و بعد روی مواد را با مخلوط نمک و سرکه بپوشانید تا ظرف کاملا سرپر باشد.

روی ظرف را با نایلون بپوشانید و رویش درب آن را چفت کنید.ظرف ترشی را در جای خشک و تاریک قرار دهید و حدودا ۱هفته تا ۲هفته بعد مصرف کنید.

نکته : در صورت تمایل به جای سرکه از آبغوره استفاده کنید.

می توانید مقداری غوره هم داخل ترشی بریزید تا خوشمزه تر شود. اگر می خواهید شور گوجه سبز رو درست کنید میزان سرکه خیلی کم در حد نصف لیوان اضافه کنید و بیشتر از نمک و آب جوشیده سرد شده استفاده کنید.

البته بهتر است میزان مصرف شور ها رو کم کنید چون حاوی نمک زیادی است و سلامت انسان رو به خطر می اندازه .

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *