طرز تهیه دسر پارفه هلو با میوه و ژله یکی از خوشگلترین و خوش طعم ترین دسر هااست که برای مهمانی و جشن و دورهمی ها می تنید اماده کنید.
الان که در فصل تابستان هستیم و این میوه به فراوانی در دسترس هست می تونید پارفه هلو رو به صورت تک نفره در جام ها و یا در یک ظرف بزرگ به طور کلی اون رو سرو و تزیین کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه دسر پارفه هلو چییست؟
هلو پوره شده: ۱ لیوان فرانسوی دسته دار
پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذا خوری
پودر ژله با طعم هلو: ۱ بسته
آب جوش: ۱ و ½ لیوان فرانسوی دسته دار
بستنی وانیلی: ۱ لیوان فرانسوی دسته دار
خامه صبحانه: نصف یک بسته
شکر: کمی کمتر از ½ لیوان فرانسوی دسته دار
آب: ¼ لیوان فرانسوی دسته دار (برای حل کردن ژلاتین)
مراحل و طرز تهیه دسر پارفه هلو:
ابتدا چند عدد هلو ترجیحا نرم را پوره کنید. شکر، بستنی نرم شده در دمای محیط و خامه را با هم مخلوط کنید.
پودر ژلاتین را با ¼ لیوان آب به روش بنماری حل کنید. ژله را هم با ۱ و ½ لیوان فرانسوی دستهدار آب جوش به روش بنماری حل کنید و صبر کنید تا خنک شود.
سپس پودر ژلاتین حل شده و ژله حل شده را با هم مخلوط کنید و به ترکیب پوره هلو، شکر، بستنی و خامه که قبلا آماده کرده بودید اضافه کنید.
شکل قالب بستگی به سلیقه شما دارد قالب را کمی چرب کنید و مواد دسر پارفه هلو را در آن بریزید. دسر پارفه را یک شب تا صبح یا به مدت یک روز کامل در یخچال بگذارید و روی آن سلفون بکشید تا کاملا خودش را بگیرد.
این پارفه را با انواع میوه های تابستانی می تونید تهیه کنید فقط توجه کنید که بسته نوع میوه و طعم شیرین یا ترش بودنش میزان شکر رو کم و زیاد کنید.
نوش جان