آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه بورک لاهماجون غذای ترکیه ای با مرحل آماده سازی
طرز تهیه بورک لاهماجون غذای ترکیه ای پر طرفدار لذیذ و خوشمزه و روش تهیه کاملا روتین و ساده ای دارد. پایه اصلی این غذای خوشمزه و محبوب خمیر یوفکا است .یک غذای فینگر فودی است که در دورهمی و جشن ها می تونید تهیه کنید و همینطور در ماه رمضان نیز برای وعده افطار می تونید آماده کنید . بورک از غذاهای خوشمزه و معروف در میان ترکیه ای هاست .
در ادامه روش تهیه بورک لاهماجون روو داریم :
مواد لازم بورک لاهماجون:
یوفکا : ۳ عدد
شیر : ۱/۲ پیمانه
ماست : ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ : ۱ عدد
بیکینگ پودر : ۱۰ گرم
برای توش :
گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم
فلفل دلمه ای، ریز خرد شده : ۱ عدد
پیاز : ۱ عدد
سیر : ۲ حبه
آب : ۱/۲ پیمانه
نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه و آماده سازی بورک لاهماجون:
ابتدا برای مواد داخلش،همه مواد ( فلفل دلمه ای، پیاز , سیر ) رو ریز خرد کنید و تفت بدید.
برای سس، همه مواد و مخلوط کنید . سپس ، یکی از یوفکا ها رو داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بزارید ، طوریکه بیرون از قالب باشه کناره هاش ، و از سس روش بمالید بعد بقیه یوفکا ها رو هم اینجوری بزارید روی هم و بینشون سس بمالید ، سپس آخر از همه مواد گوشتی رو بریزین و یکنواخت کنین و کناره هاش رو به داخل تا کنید و در فر گرم شده ۱۸۰ درجه بپزید ، بعد که از فر در آوردید ، ۵ دقیقه اینا صبر کنین بعد با کمک کاغذ روغنی رول کنید ، و رشو حدود ۱۰ دقیقه با حوله بپوشونید بعد ببرین و سرو کنید .
روال کار همانطور که دیدید بسیار ساده است و غذای لذیذ و متفاوتی خواهید داشت که همه طرفدارش خواهند شد .
خمیر یوفکا در اکثر مغازه ها در دسترس است و براحتی می تونید تهیه کنید