آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه کتلت آلمانی با مراحل پخت کامل و جذب روغن پایین
طرز تهیه کتلت آلمانی در منزل به روش کاملا ساده این غذای خوشمزه را تهیه کنید غذای پر از پروتئین و مقوی برای عموم افراد , با مواد اولیه در دسترس که می تونید یک شام عالی در کنار خانواده داشته باشید
مواد لازم کتلت آلمانی
گوشت چرخ کرده : 500 گرم
باگت : حدود 10 سانتی متر
خردل : 1 قاشق چای خوری
نمک و فلفل : به میزان لازم
تخم مرغ : 1 عدد
پیاز : 1 عدد بزرگ ( ریز خرد شده )
پودر پاپریکا : 1 قاشق چای خوری
سیر : 1 حبه ( در صورت تمایل )
روش تهیه و آماده سازی کتلت آلمانی :
روش کار بسیار ساده و نتیجه بسیار خوشمزه است ابتدا باگت را با 1 لیوان آب ، حدود نیم ساعت خیس کنید . آب باید به اندازه ای باشد که روی باگت ها را بپوشاند. سپس با دست فشار دهید تا آب اضافی نان خارج شود، اما نه آنقدر که خیلی سفت و خشک شود پیاز و سیر را با 1 قاشق غذاخوری کره تفت دهید تا کمی نرم شود.
باقی مواد را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. تابه ای را گرم کنید و کمی روغن بریزد. به اندازه یک نارنگی کوچک از مواد بردارید، داخل دست گرد کنید و در تابه با حرارت متوسط سرخ کنید. حرارت زیاد نباشد. نباید بسوزد. شعله ملایم بهتر است استفاده کنید .
به روغن زیاد هم برای سرخ کردن کتلت ها نیاز ندارید. میتوانید داخل مایه کتلت از جعغری ساطوری شده هم استفاده کنید. نوش جان
اگر دوست دارید این غذا را رژیمی کنید حتما از سبزیجات معطر و به ویژه جعفری و نعناع اتفاده کنید و یک عدد سیب زمینی به مواد اصلی اضافه کنید و از مقدار گوشت چرخ کرده کم کنید بقیه مراحل به همان صورت است .این غذا خیلی جذب روغن ندارد در مهمانی ها و دورهمی هاتون نیز می تونید این غذا رو تهیه کنید از این لحاظ که طعم عالی و همه پسندی دارد .