آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه خاگینه برگ از لذیذ ترین دسر های سنتی
طرز تهیه خاگینه برگ , دسری مجلسی و سنتی که به آسانی هر خانم خونه دار با کمترین تجربه هم می تونه در منزل با دستور پخت زیر تهیه کنه .مواد اولیه ساده و در دسترس داره اگر تمام مراحل رو با دقت انجام بدین خاگینه برگی عالی می پزید.
مواد لازم برای خاگینه برگ:
آرد سفید قنادی ۵۰۰ گرم (۳ و ۱/۴ لیوان دسته دار)
تخم مرغ ۱ عدد
بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چایخوری
خمیر مایه فوری ۱/۲ قاشق چایخوری
کره ۱۲۵ گرم ذوب شده
وانیل ۱/۴قاشق چایخوری
زعفران به میزان دلخواه
آب گرم حدود ۳/۴ لیوان
برای شربت:
شکر ۲ لیوان
آب ۱ لیوان
زعفران به میزان دلخواه
گلاب ۲ قاشق غذا خوری (در صورت تمایل)
آب لیمو ترش ۱/۲ قاشق چای خوری یا یه تیکه کوچولو لیمو
مراحل تهیه خاگینه برگ :
اول شربت رو درست کنید به این ترتیب که شکر و آب و تیکه لیمو رو روی حرارت متوسط قرار بدین تا شکر آب بشه بعد بذارین حدود ۲۰ دقیقه بجوشه در صورت تمایل گلاب رو هم اضافه کنید در آخر زعفران رو اضافه بعد یکی دو جوش حرارت رو خاموش کنید.
(اگه آبلیمو میریزین تو مرحله آخر اضافه کنید)
خمیر مایه رو با نصف لیوان آب کمی مخلوط کنید درش رو بذارین ۵ تا ۱۰ دقیقه تا عمل بیاد. آرد رو داخل ظرف ریخته وسطش رو گود کنید تخم مرغ، وانیل، بیکینگ پودر، کره زعفران و خمیر مایه عمل اومده رو اضافه مخلوط کنید باقی آب رو در صورت نیاز اضافه کنید خمیر نباید شل باشه ورز بدین تا خمیر یکدست و لطیف بشه.
خمیر زود جمع میشه ورز زیادی احتیاج نداره روی خمیر رو پوشانده ۲۰ دقیقه استراحت بدین.
خمیر آماده رو با وردنه به ارتفاع ۲ تا ۳ میلیمتر باز کنید و سپس به شکل مستطیل برش بزنید و روش رو به شکل نوار های باریک برش بزنید روی هم تا کنید و به شکل برگ حالت بدین (مثل تصویر) . روی برگ ها رو کیسه بکشید تا خشک نشن.
برگ ها رو داخل روغن داغ شده با حرارت متوسط سرخ کنید تا طلایی بشن بعد روشون شربت بریزن و به دلخواه با پودر پسته تزئین کنید.
نوش جان.