طرز تهیه تپیک دستور کوفته ی بلغور بسیار لذیذ و خوش عطر

طرز تهیه تپیک یا کوفته بلغور سنتی با خواص فراوان

طرز تهیه تپیک از غذاهای لذیذ که روند پخت آسانی بر خلاف ظاهرش داره با بلغور تهیه میشه و به همین دلیل خواص بسیاری داره و همینطور دیگگر مواد اولیه اون و سبزیجاتی که در پختش به کار میره این غذا کاملا سالم و هلسی کرده است . بعد از آموزش پخت کوفته بلغور اشاره ای به اهمیت مصرف بلغور نیز خواهیم داشت :

مواد لازم تپیک (کوفته ی بلغور):

٢ لیوان بلغور ریز
۲ ق غذا خوری رب گوجه
۱ ق غذا خوری رب فلفل
۱ ق غذا خوری گشنیز
۱ ق غذا خوری نعناع
۱ ق  مربا خوری فلفل سیاه
۱ ق  مر با خوری زیره
۳ شاخه جعفری
۲ شاخه پیازچه
۱ فنجان روغن مایع
۱ و نیم لیوان اب داغ
نمک
۳ ق غذا خوری روغن مایه برای روی غذا

طرز تهیه تپیک

طرز تهیه و مراحل پخت تپیک :

روی بلغورها اب داغ را بریزید .
وقتی پف کرد و اب را کشید رب ها و ادویه هارا اضافه کنید و خوب ورز دهید.
جعفری و پیازچه ریز خرد شده را اضافه کنید و روغن را بریزید(اگر میخواهید توی روغن سرخ کنید روغن را نریزید)خوب ورز دهید ،داخل سینی فر بچینید و ۳ق غذاخوری روغن را روشون بریزید . در فر ۱۸۰درجه بپزید.
اگر مایلید سرخ‌کنید داخل روغن داغ سرخ کنید.
نوش جان .

بلغور از فواید سلامتی بسیاری برخوردار است, از جمله:

کاهش وزن

کاهش ریسک بیماری‌های قلبی:

قند خون پایین

در این مقاله, ما مزایای بالقوه بلغور جو دو سر را فهرست می‌کنیم و اطلاعات تغذیه‌ای آن را تهیه می‌کنیم. این منافع عبارتند از:

ایجاد آنتی‌اکسیدان‌ها:

بلغور حاوی سطوح بالای آنتی‌اکسیدان‌ها است که می‌تواند جریان خون را در بدن بهبود بخشد.

بلغور حاوی مقادیر زیاد آنتی‌اکسیدان‌ها است.

به ویژه شامل پلی فنول ها است که ترکیبات گیاهی غنی از گیاهان هستند.

فنول ها نوعی آنتی‌اکسیدان هستند که تقریباً به صورت انحصاری در جو وجود دارند.

افزایش تولید نیتریک اسید که می‌تواند فشار خون را کاهش دهد

بهبود جریان خون

کاهش التهاب و خارش:

بهبود پاسخ انسولین و کاهش قند خون

بلغور حاوی یک فیبر محلول به نام بتا گلوکان است که می‌تواند به بهبود پاسخ به انسولین و احتمالاً کاهش قند خون کمک کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *