آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه شامی پوک با مرغ با دستور ساده
طرز تهیه شامی پوک با مرغ دستور های مختلفی برای پخت انواع شامی و کتلت ها است این طرز تهیه آسان با ادویه های مختلف است که بسیار به لذیذ بودن شامی پوک می افزاید.
مواد لازم شامی پوک با مرغ :
لپه 2 پیمانه
سینه و ران مرغ 400 گرم
سیب زمینی درشت 2 عدد متوسط
زعفران غلیظ و دم کرده 1قاشق غذا خوری
تخم مرغ 2 یا 3 عدد
پیاز خام رنده شده 1عدد متوسط
نمک و فلفل. سیاه و زردچوبه به میزان لازم
پودر گشنیز و زیره ی سبزدر صورت دلخواه 1 قاشق چای خوری
یا پودر کاری 1 قاشق چای خوری
آب مرغ حدود 1.2 فنجان
آرد نخود 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه و مراحل پخت شامی پوک با مرغ :
برای تهیه شامی پوک با گوشت مرغ، ابتدا لپه ها را دو ساعت قبل با آب و یک قاشق مربا خوری نمک خیس کنید .آب لپه را دور ریخته دوباره آب اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا لپه بپزد .سپس در صافی ریخته و بگذارید سرد شود
حالا مرغ را شسته و خرد کنید , پیاز را همراه مرغ و زردچوبه و فلفل کاملا تفت دهید .آب اضافه کرده و زمان دهید تا بپزد. سیب زمینی را شسته بپزید. مرغ، لپه و سیب زمینی خنک شده را با چرخ گوشت چرخ کنید .
سپس پیاز رنده شده و ادویه و آب مرغ و آرد نخود و پودر کاری و زعفران دم کرده را به مواد اضافه کرده مالش دهید دو عدد تخم مرغ را با مواد مخلوط کنید خوب م بزنید تا مواد یکدست بشه و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید .
بعد از این مدت از یخچال خارج کنید و ورز بدین و اگر مواد سفت بود یک تخم مرغ به آن اضافه کنید. از مواد به اندازه یک تخم مرغ برداشته و در دست گرد و مسطح کنید. وسط آن را یک سوراخ ایجاد کنید و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید.
شامی های آماده را در دیس چیده و به دلخواه تزئین کنید.