طرز تهیه مرغ انگشتی با سس بادوم زمینی مختص غذا

طرز تهیه مرغ انگشتی و آموزش مرحله به مرحله آن

طرز تهیه مرغ انگشتی به همراه سس مخصوص برای اون بسیار لذیذ و خوشمزه میشه و همیشه طرفدارای خودشو داره در مهمانی ها و تولد و دورهمی های خانوادگی از این غذای محبوب و ساده می تونید لذت ببرید . همینطور یک فینگر فود عالی برای جشن ها به حساب میاد .

مواد لازم تهیه مرغ انگشتی:

سینه مرغ ۲عدد

تخم مرغ ۱ عدد

برشتوک ذرت ۱ فنجان

آرد نصف فنجان

روغن نباتی 2 قاشق

نمک و فلفل مقدار لازم

مواد لازم برای سس بادوم‌ زمینی:

کره بادوم زمینی ۲ ق چ

پودر کاری ۱ ق چ

فلفل قرمز ۱ ق چ

روغن زیتون ۶ ق چ

سس خردل یک ق چ

سس سویا ۲ ق چ

شکر یک ق چ

آب لیمو تازه ۳ ق چ

طرز تهیه مرغ انگشتی

طرز تهیه و مراحل آماده سازی مرغ انگشتی:

برای تهیه ی سس بادوم زمینی تمام ترکیبات سس رو با هم کاملا مخلوط کنید و یک ساعت قبل در دمای محیط قرار داده تا کاملا مزه ها با هم ترکیب شوند.

در مرحله بعدی سینه مرغ را به صورت فیله های باریک و دراز در بیاورید. سپس آرد و نمک و فلفل را مخلوط کنید و داخل کیسه پلاستیکی بریزید. تکه های مرغ را اضافه کنید و درب کیسه را بسته و آن را تکان دهید تا تکه های مرغ با آرد طعم دار شده مخلوط شود. تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و با چنگال هم بزنید و سپس فیله های مرغ را در این مواد زده و سپس در ظرفی که در آن برشتوک ذرت ریخته اید، بغلتانید و در روغن داغ به مدت 6 دقیقه دو طرف آن را سرخ کنید. تکه های مرغ ترد شده را همراه با سس گوجه فرنگی یا فلفل نوش جان کنید.

طرز تهیه توپک مرغ فینگر فود عالی و خانگی با تزیین

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *