آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه مرغ انگشتی و آموزش مرحله به مرحله آن
طرز تهیه مرغ انگشتی به همراه سس مخصوص برای اون بسیار لذیذ و خوشمزه میشه و همیشه طرفدارای خودشو داره در مهمانی ها و تولد و دورهمی های خانوادگی از این غذای محبوب و ساده می تونید لذت ببرید . همینطور یک فینگر فود عالی برای جشن ها به حساب میاد .
مواد لازم تهیه مرغ انگشتی:
سینه مرغ ۲عدد
تخم مرغ ۱ عدد
برشتوک ذرت ۱ فنجان
آرد نصف فنجان
روغن نباتی 2 قاشق
نمک و فلفل مقدار لازم
مواد لازم برای سس بادوم زمینی:
کره بادوم زمینی ۲ ق چ
پودر کاری ۱ ق چ
فلفل قرمز ۱ ق چ
روغن زیتون ۶ ق چ
سس خردل یک ق چ
سس سویا ۲ ق چ
شکر یک ق چ
آب لیمو تازه ۳ ق چ
طرز تهیه و مراحل آماده سازی مرغ انگشتی:
برای تهیه ی سس بادوم زمینی تمام ترکیبات سس رو با هم کاملا مخلوط کنید و یک ساعت قبل در دمای محیط قرار داده تا کاملا مزه ها با هم ترکیب شوند.
در مرحله بعدی سینه مرغ را به صورت فیله های باریک و دراز در بیاورید. سپس آرد و نمک و فلفل را مخلوط کنید و داخل کیسه پلاستیکی بریزید. تکه های مرغ را اضافه کنید و درب کیسه را بسته و آن را تکان دهید تا تکه های مرغ با آرد طعم دار شده مخلوط شود. تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و با چنگال هم بزنید و سپس فیله های مرغ را در این مواد زده و سپس در ظرفی که در آن برشتوک ذرت ریخته اید، بغلتانید و در روغن داغ به مدت 6 دقیقه دو طرف آن را سرخ کنید. تکه های مرغ ترد شده را همراه با سس گوجه فرنگی یا فلفل نوش جان کنید.
طرز تهیه توپک مرغ فینگر فود عالی و خانگی با تزیین