آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه لازانیا لقمه ای (لازانیا رولی)
طرز تهیه لازانیا لقمه ای جز غذاهای محبوب لذیذ و پرطفدار است که شام علی به موقع مهمانی به حساب میاد . می تونید این لازانیا ی خوشمزه رو توی ماهی تابه دو طرفه هم درست کنید .
مواد لازم لازانیا لقمه ای
12 رشته لازانیا
200 تا 300 گرم گوشت چرخ کرده
1و 1/2 لیوان سس کچاپ یا سس مارینارا ایتالیایی(طرز تهیه هایلات شد در سس ها)
1/2 فنجان پیاز خرد شده
3 حبه سیر خرد شده
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
1/2 قاشق چایخوری پودر آویشن
1/2 قاشق چایخوری پودر پونه کوهی
200 گرم پنیر خامه ای(ریکوتا)
1 تخم مرغ
1/4 لیوان پنیر پارمسان رنده شده
2 تا 3 لیوان پنیر پیتزا یا پنیر موزارلا رنده شده
1/4 لیوان جعفری خرد شده برای تزئین
طرز تهیه و پخت لازانیا لقمه ای :
ابتدا فر را با دمای 180 روشن کنید تا گرم شود، در یک ماهی تابه پیاز و گوشت را تفت دهید و سیر و ادویه، نمک ،فلفل و در آخر سس کچاپ را اضافه کرده هم بزنید تا مواد گوشتی کامل پخته شود، همزمان لازانیا را طبق دستور بسته بندی پخته و آبکش کنید در یک کاسه پنیر خامه ای، تخم مرغ ، 1/4 لیوان پنیر پارمسان ریخته و مخلوط کنید، برش لازانیا ها در یک سینی پهن کنید و در ابتدا یه قاشق از مخلوط پنیر و سپس یه قاشق از مخلوط گوشت را روی لازانیا زده و آنرا رول کرده،همینکار ادامه دهید تا همه لازانیا ها را رول کنید، سپس در یک ظرف پخت با عمق زیاد ابتدا کف ظرف یه لایه از مواد گوشتی گذاشته سپس رول ها را اضافه کنید و بعد از آن باقی مانده مواد گوشتی را روی لازانیا ریخته و در آخر پنیر پیتزا اضافه کنید،روی ظرف را با فویل کامل بپوشانید و برای مدت 40 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید، و سپس فویل را برداشته و برای 3 تا 5 دقیقه دیگر بماند تا روی پنیر طلایی شود و با جعفری خرد شده تزیین و سرو کنید،
می تونید این لازانیا ی خوشمزه رو توی ماهی تابه دو طرفه هم درست کنید .
نوش جان