آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه کتلت شکم پر هندی با دستور پخت مرحله به محله
طرز تهیه کتلت شکم پر هندی بسیار خوشمزه و خوش عطر و همینطور غذای مناسبی برای مهمانی ها و دورهمی های شما عزیزان است .
مواد لازم برای کتلت شکم پر هندی
مواد داخل شکم
پیاز
گوشت چرخ کرده
نصف یه فلفل دلمه قرمز
فلفل دلمه سبز
نمک و زردچوبه و فلفل سیاه
کمی پودر سیر و زنجبیل
طرز تهیه کتلت شکم پر
روش تهیه کتلت شکم پر هندی
این مقدار مواد واسه چهار نفر است البته بستگی به میزان مصرف داره دوستان خواهش می کنم دستور را ببا دقت و به طور کامل بخونید .
طرز تهیه اول مواد توی شکم کتلت را درست کنید پیاز را رنده کنید ابش که کشیده شد گوشت چرخی را اضافه وتفت دهید من اصلا روغن نزدم چون گوشت خودش چربی داره شما میتونید روغن بزنید ولی خیلی کم نباید چربش کنید بعد در صورت تمایل من نصف یه فلفل دلمه قرمز را رنده کردم وابش را گرفتم وبه گوشت اضافه کردم میتونید فلفل دلمه سبز برنید و نمک و زردچوبه و فلفل سیاه وکمی پودر سیر و زنجبیل بزنید و تفت دهید
سه تا سیب زمینی متوسط رو به بزرگ را آبپز کنید و رنده کنید با دوقاشق پر گشنیز ریز خرد شده می شه بجاش جعفری بزنید ولی طعم گشنیز خیلی بهتره ونمک وکمی زردچوبه وفلفل سیاه برنید وخوب ورز دهید توی دست از مواد اندازه یه نارنگی بردارید وباز کنید واز مواد گوشتی وسط سیب زمینی بذارید ولایه را روی هم بیارید وطبق فیلم مرتب کنید تا مواد گوشتی کاملا پوشیده بشود بعد دوتا تخم مرغ را با نمک وکمی فلفل سیاه با چنگال باز کنید وکتلت را توی تخم مرغ بزنید وتوی روغن داغ توی تابه نچسب سرخ کنید اجازه دهید یک طرف که طلایی شد بعد برگردونید تا طرف دیگش هم طلایی بشه
سوالهای احتمالی بوی تخم مرغ اصلا نمیده وبسیار خوشمزه است ومصرف روغنش خیلی کمتر از کوکو وکتلت است
نباید توی خود کتلت تخم مرغ برنید دستورش اینه
بعد پخت توی کتلت کاملا پوک می شه وسیب زمینی دور گوشت بسیار ترد ونازک می شود.
تهیه کتلت شکم پر هندی آموزش کتلت شکم پر آسان و متفاوت