آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه اشکنه گوجه بادمجون با دستور پخت مرحله به مرحله
طرز تهیه اشکنه گوجه بادمجون غذای ساده و لذیذ و همچنین مقوی که برای وعده ناهار و شام می تونید تهیه کنید . مواد لولیه از اسم این غذا هم پیداست البته مواد دیگری هم مورد نیاز است که در ادامه به روش تهیه این غذا به طور کامل می پردازیم:
مواد لازم اشکنه گوجه بادمجون محلی:
بادمجون 2 تا
گوجه 2 تا
سیب زمینی 2 تا
تخم مرغ 2 تا
نمک و زرد چوبه و فلفل به مقدار لازم
پیاز ۲ تا بزرگ
شمبلیله خشک 2 ق. غ پر
رب گوجه فرنگی 1ق . غ
سیر رنده شده مقدار کم
روش تهیه و آماده سازی اشکنه مخصوص گرمساری :
ابتدا پیاز رو خلالی کرده و سرخ کرده و بادمجون و گوجه رو دو قسمت کرده همراه با پیاز تفت میدیم به مدت ۵ دقیقه و با شعله کم بعد زردچوبه و فلفل رو ریخته سپس یه تفت میدیم بعد شنبلیله خشکم هم می ریزیم و همه رو یه تفت کوچک داده و بعد رب گوجه رو هم اضافه کرده و خوب تفت داده و رب که رنگ انداخت سیر رو ریخته و اب کم می ریزیم و اجازه میدیم خوب بپزه و مثل خورش جا بیفته حدود نیم ساعت مونده سیب زمینی رو پوست کنده و چهار بخش کرده میریزیم تو قابلمه و بعد با شعله کم پخته بشه سپس در اخر که ۱۰ دقیقه مونده بود به سرو تخم مرغ ها رو شکسته و در جاها ی مختلف روی اشکنه و بدونه هم زدن تا پخته بشه قبلا باید نمک بریزید و وقتی تخم مرغ ها خودشو گرفتن اشکنه حاضر ه و می تونید در ظرف سروش می کنید وبا ترشی نوش جااان کنید .
البنه نا گفته نماند مثل خورش هست ساعات پختش بیشتر باشه هم روغن میاندازه و به قول معروف جا میفته البته با شعله کم ،زمستون ها می چسبه با ترشیجات