آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه قرمزه نخودچی غذای محلی اصفهانی لذیذ و خوشمزه
طرز تهیه قرمزه نخودچی از غذاهای سنتی که دارای طعم فوق العاده و عطر خوشی است سبزی نعناع عطر بسیار خوبی به این غذا میده .این غذا میتونید برای وعده ناهار و شام بپزید و نوش جان کنید.
مواد لازم قرمزه نخودچی
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
آرد نخودچی نیم پیمانه
نعناع خشک ۲ قاشق غذاخوری
پیازمتوسط رنده شده ۱ عدد
پیاز خرد شده ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
زردچوبه یک قاشق مرباخوری
نمکو فلفل به میزان لازم
طرز تهیه و آماده سازی قرمزه ها:
درظرفی گوشت چرخ کرده ، آرد نخودچی ، پیاز رنده شده ، زردچوبه ، نمک و فلفل و یک قاشق غذاخوری نعنا را اضافه کنید و خوب ورز بدید تا وقتی که به دست نچسبه برای اینکار توی دستور این غذا در حد نصف استکان آب هم میتونید به موادتون اضافه کنید . نیم ساعت اگر زمان بدید و موادتون رو بزارید تو یخچال خیلی بهتر هست . بعد از این مدت از مواد گوشتی به اندازه گردو برداشته و گرد کنید و درظرفی بزارید . حالا یک عدد پیاز رو در ظرفی خرد کرده و سرخ کنید تا سبک بشه پیازتون سپس بهش رب گوجه ، زردچوبه ، نمک ، فلفل و بقیه نعنا رو اضافه کنید و تفت بدید و در حدود پنج پیمانه آب اضافه کنید و بزارید تا به جوش بیاد وقتی جوش اومد قرمزه های آماده شده رو داخل آب بزارید و تا پنج دقیقه در ظرفتون رو نزارید بعد از این مدت در ظرف رو بزارید و نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه اجازه بدید تا غذاتون خوب بپزه.
همانطور که خواندید روال کار تهیه قرمزه نخودچی زیاد سخت نیست و براحتی می تونید با کمی دقت اون رو در منزل تهیه کنید . فقط نکات رو به خوبی رعایت کنید.سعی کنید که همانطور که گفته شد نیم ساعت زمان بدید و موادتون رو بزارید تو یخچال خیلی بهتر هست .