شیرینی خامه ای تمشکی که آماده کردنش و پخت واقعا ساده هست و توصیه می کنم تو خونه درت کنید یک دسر رویایی و بسیار خوشمزه به وقت مهمانی و جشن ها است .
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای شیرینی خامه ای با لایه تمشک چیست ؟
برای پایه:
۲ عدد تخم مرغ
۱۰ گرم شکر
۱۲۰ گرم آرد
۱۰ گرم نشاسته
۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
برای پودینگ تمشک:
شربت تمشک ۱۸۵ میلی لیتر
۳۷۵ میلی لیتر آب
۵۵ گرم پودر پودینگ
۳۷۵ گرم تمشک منجمد
برای کرم:
۴۰۰ گرم خامه فرم گرفته
برای تزیین :
۱۲ عدد بیسکویت پتی بور
۱۲ عدد تمشک
مراحل و طرز تهیه شیرینی خامه ای تمشکی :
ابتدا برای تهیه کیک پایه ، ابتدا تخم مرغ ها و شکر را بزنید تا کف شود. سپس آرد را با نشاسته و بیکینگ پودر ترکیب کرده و به مخلوط شکر و تخم مرغ اضافه کنید.
حالا قالب کمربندی مستطیلی را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر را درون آن منتقل کنید. در مرحله آخر ظرف را در فر که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم شده برای حدود ۱۰ دقیقه قرار دهید.
در حالی که پایه کیک در حال خنک شدن است ، شربت تمشک و آب را بجوشانید. سپس پودر پودینگ را با کمی آب مخلوط کنید. مخلوط را در آب تمشک ریخته و اجازه دهید برای مدتی بماند و گاه گاهی هم بزنید.
سپس تمشک یخ زده را به پودینگ تمشک اضافه کنید. حالا همه چیز را به طور یکنواخت روی کیک پخش کنید و قالب را در جای خنک قرار دهید.
پس از سرد شدن مخلوط ، خامه را هم بزنید تا غلیظ شود و روی مخلوط تمشک پخش کنید. روی آن را با بیسکویت بپوشانید. برای یک لایه رویایی زیبا ، قبل از اینکه کیک را قطعه قطعه کنید ، همه بیسکویت ها را با خامه و تمشک تازه تزئین کنید.
نوش جان