طرز تهیه شیرینی کشمشی خانگی عالی با ترفندهای ساده

طرز تهیه شیرینی کشمشی با دستور پخت مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی کشمشی از جمله شیرینی های خوشمزه که روش پخت  ساده و آسانی داره که حتی مبتدی های شیرینی و کیک پز ها هم میتوانن به نحو احسن این شیرینی رو در منزل تهیه کنند.

مواد لازم شیرینی کشمشی:

کشمش پلویی سه چهارم لیوان
آرد یک و نیم لیوان
تخم مرغ 2 عدد
کره 150 گرم
پودر قند یک لیوان
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه شیرینی کشمشی

روش تهیه و مراحل پخت  شیرینی کشمشی

ابتدا کره و پودر قند را در یک ظرف مناسب با دور تند همزن به مدت 6 دقیقه هم می زنیم تا کرمی رنگ شود. سپس یکی از تخم مرغ ها را به مواد داخل ظرف اضافه می کنیم و با دور تند همزن به مدت یک دقیقه هم می زنیم و تخم مرغ دوم را همراه وانیل اضافه می کنیم و مجددا به مدت یک دقیقه هم می زنیم تا همه مواد به خوبی باهم یکنواخت شوند.

سپس آرد و بکینگ پودر را مخلوط می کنیم و بعد از سه بار الک کردن به ظرف حاوی مواد به تدریج اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و بعدش کشمش را اضافه می کنیم.بعد از اینکه کشمش را به مایه شیرینی اضافه کردیم ، با همزن مواد شیرینی را هم می زنیم تا کشمش ها در همه جای خمیر به طور مساوی پخش شوند و هم اینکه مایع شیرینی یکدست و منسجم تر شود. حالا مایه شیرینی ما آماده پخت است.

در این مرحله کف سینی فر را بعد از اینکه چرب کردیم کاغذ روغنی می اندازیم و مواد شیرینی را پس از ریختن داخل قیف با فاصله و در سایز های دلخواه همانند شیرینی کشمشی روی سینی می ریزیم.

حتما فاصله را رعایت کنید چون شیرینی ها پس از پخت کمی پهن می شود. حالا قسمت زیرین یک قاشق را کمی چرب می کنیم و با قاشق رویه شیرینی ها که شبیه قله کوه درآمده اند صاف می کنیم. (اگر قیف نداشتید می توانید با قاشق مواد شیرینی را با سایزهای دلخواه روی سینی بریزید)
سپس داخل فر میگذاریم با دمای ١٧٠درجه سانتیگراد به مدت ١٢تا ١۵دقیقه وقتی که دورش طلایی شد یعنی پخته است و ازفر خارج می کنیم.

نکات قابل توجه

** اگر زمان ١۵دقیقه بیشتر بگذارید شیرینی شما خشک تر میشود

** اگر پودر قند نداشتید میتوانید شکر را اسیاب کنید

** تمامی مواد را از داخل یخچال به مدت نیم ساعت جاوتر خارج کنید و سپس باهم مخلوط کنید

**  اگر دوست دارید شیرینی کشمشی شما نرم باشد بیشتر از١۵دقیقه داخل فر نگذارید اگر بیشتر بماند خشک میشود

** زمانی که دورشیرینی شروع به طلایی شدن کرد ازفر خارج کنید

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *