طرز تهیه مربا به با نکات و ترفندهای پخت انواع مرباها
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه مربا به با دستور پخت مرحله به مرحله
طرز تهیه مربا به از مرباهای پر طرفدار فصل پاییز و زمستان است این مربا عطر و طعم فوق العاده ای دارد که عموم افراد اون رو دوست دارند در ادامه روش تهیه مربای به رو داریم :
مواد لازم مربای به :
به 500 گرم
شکر 500 گرم
آب 2 لیوان ( 2 پیمانه )
پودر هل 1 ق م
آب لیموی تازه 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه و روش پخت مربای به:
” به ” رو بشویید و پوست بکنید و بعد به هر مدلی که دوست دارید برش بزنید ، پیشنهاد می کنم از به هایی استفاده کنید که گوشت سفتی داشته باشند . اگه خیلی نازک برش بزنید قبل از اینکه دم بکشه و قرمز شه زود می پزه و له میشه( البته با این روشی که من درست می کنم .
بعد به ها را به همراه آب و شکر توی دیگ بریزید ( البته که درست کردن مربای به توی ظروف مسی توصیه می شه ولی من از ظرف استیل استفاده کردم پس یادتون باشه اگه خوب دم بکشه رنگ مورد نظر عالی رو بهتون می ده نگران دیگی که توش مربا رو می پزید نباشید
حالا حرارت را زیاد کنید تا به جوش بیاد .همینکه به جوش آمد زیر حرارت را کم کنید و یک دم کنی روی سر دیگ بگذارید و اجازه دهید مربا یواش یواش دم بکشه . زمان دقیقی از پختش بهتون نمی دم چون زمان متفاوتی داره ولی همینکه مربا تون قوام لازم را پیدا کرد،پودرهل و یک قاشق آبلیمو را توش بریزید و بعد از 5 دقیقه جوشیدن از روی حرارت بردارید.
نکته قابل توجه:
حالا چطوری بفهمید که مربا قوام لازم را پیدا کرده : فقط کافیه یه لیوان آب سرد کنار دستتون بگذارید و یه مقدار کم از مربا توی لیوان بریزید اگه مربا توی آب پخش شد یعنی هنوز قوام لازمو پیدا نکرده ولی اگه منسجم به ته لیوان رفت قوام لازمو پیدا کرده ( اینم فوت کوزه گری درست کردن مربا)
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه آلبالو خشک طبیعی و خوشرنگ با ترفند های عالی
- طرز تهیه پودر سیر خانگی عالی از نظر عطر و طعم و کیفیت
- طرز تهیه شور مخلوط نکات و ترفندهای عالی تهیه شور مخلوط
- آموزش تهیه مربا گلابی دستور های متفاوت از مربا ها و ترشیجات
- طرز تهیه ترشی گل کلم با بادمجان کبابی فوق العاده خوشمزه
- روش های خشک کردن انجیر به صورت کاملا طبیعی