روش تشخیص چای با کیفیت لان دیگه تقریبا همه میدونیم که چای طبیعی و مصرف به اندازه اون نه تنها مضر نیست بلکه فواید بسیاری داره به دلیل داشتن آنتی اکسیدان برای تقویت سیستم ایمنی بدن نیز موثر است .
از اینرو در این مقاله می خواهم به شما کمک کنم تا همیشه چای طبیعی رو بشناسید و از خوردن چای لذت ببرید .از چهار حس بینایی ، لمس ، بو و مزه کمک می گیریم و به راحتی چای طبیعی رو تهیه می کنیم
چطوری چای با کیفیت رو تشخیص بدیم؟
** چای درشت از نظر کیفیت بهتر از چای پودری و ریز است .
** بوی چای حرف اول را در حدس طعم و مزه چای می زند منظور عطر طبیعی چای اس نه اسانس های غیر مفیدی به اصطلاح ادکلنی .
** مرغوب ترین و خوش طعم ترین چای مبوط به فصل بهار است که در اواخر اردیبهشت آماده میشه و به اون چای بهاره میگن که دست چین اول چای نیز هست .
** رنگ چای زنگ سیاه چای خشک یکی از نشانه های مرغوب بودن است
** چای مرغوب بعد ازدم کشیدن سیاه و ته نشین نمی شود
** چای طبیعی پس از دو کشیدن در مدت کوتاهی رنگ غلیظی پیدا نمی کند.
** زمان دو کشیدن چای طبیعی بسیار مهم است و حدود 15-20 دقیقه طول می کشد.
** رنگ طبیعی چای آلبالویی مایل به قهوه ای است .
همانطوری که دیدید با تنها اتکا به چهار حس خود که بهترین روش تشخیص چای است به شما در راه تبدیل شدن به یک متخصص چای کمک میکند .
این چیزی است که باید به هر یک از گامهای سبک حمایت از چای توجه داشته باشیم.
انواع چای آماده شده در کارخانه ها به خصوص در گیلان تست میشوند و برگهای معطر را حفظ میکنند و طعمهای پیچیده چای را حفظ میکنند . بنابراین برگهای چای سبز با کیفیت بالا باید مانند برگهای چای ظاهر شوند .
از انتخاب چای برگ هایی کم رنگ و ضعیف به نظر میرسد دارای ساقه و قطعات چوبی زیادی است ، خودداری کنید ،
لامسه : به طور کلی ، برگهای چای خشک با کیفیت بالا باید احساس کنند که چگونه به نظر میرسند : نرم ، کامل و محکم . همچنین وقتی چای خشک رو در دستتون می گیرید توجه کنید ؛ اگر چای شما پر از نور است ، ممکن است نشانهای باشد از اینکه بیش از حد خشک شدهباشد یا پیر شده باشد . برگ آزاد با کیفیت بالا نباید با کنترل ملایم از بین برود یا تجزیه شود .
بو : مهم نیست که چه نوع چای با کیفیت بالا عطر متمایزی دارد . اگر شما به طور عمیق تنفس میکنید و تنها مقدار کمی از عطر را دریافت میکنید ، این میتواند نشانه این باشد که چای کیفیت پایینی دارد یا کهنه شده است .
چای سبز باید بوی علف ، روشن و تازه باشد در حالی که چای سیاه باید بوی خاک ، گل و شیرینی بدهد . چای عالی باید به شدت آروماتیک باشد و بوهای منحصر به فرد برگهای چای خشک را تقویت کند .
مزه : چای عالی مزه قوی ، قابلتشخیص و تاثیر اون در دهان مشخص است. . چای رو زود قورت ندهید و به چای اجازه دهید روی قسمتهای مختلف زبان شما غلت بزند ؛
چای سبز بهترین مزه را خواهد داشت و مزه صاف ، روشن و طراوت میدهد ؛ در حالی که چای سیاه عمیقتر و عمیقتر است
بدون توجه به نوع چای که در حال نوشیدن هستید ، چای عالی ، احساسات مختلف طعم را روی زبان شما به هنگام نوشیدن آن ، فعال خواهد کرد .
مزه ها یی به سختی قابلتوجه ، سفت کنندگی یا نامطبوع هستند ، نشانه این هستند که شما در حال نوشیدن چای با کیفیت پایین یا چای قدیمی هستید .
روش تشخیص چای
دفعه بعد که یک چایی جدید انتخاب میکنید ، حتما ً از طریق این چهار حس شرکت کنید : بینایی ، لمس ، بو و مزه . هر چه چای بیشتری بخواهید میتوانید امتحان کنید ،
در ایران چای لاهیجان بسیار معروف است اگر این مطلب رو خوندید و تمایل داشتید چای با کیفیت و اصیل ایرانی از لاهیجان تهیه کنید به شماره تماس 09367469608 کلمه “سفارش چای لاهیجان ” را پیامک کنید با شما تماس گرفته میشه.