طرز تهیه قطاب شیرینی با دستور پخت مرحله به مرحله

طرز تهیه قطاب شیرینی خوشمزه و لذیذ پرطرفدار با دستور عالی و ساده که به راحتی می تونید توی خونه بپزید اول خمیر مخصوص این شیرینی رو آماده می کنیم و سپس مواد میانی رو آماده کرده و به صورتی که گفته میشه ترکیب می کنیم.

آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید

مواد لازم برای خمیر  قطاب چیست ؟

کره ی همدمای محیط ۱۰۰ گرم

زرده تخم مرغ ۲ عدد

خامه ی صبحانه ۱۰۰ گرم( قابل جایگزین با ماست)

آرد به میزان لازم( تا زمانیکه خمیر لطیفی بدست بیاد و به دست نجسبه،با یک پیمانه شروع کنین)

بیکینگ پودر ۱ ق چایخوری

مواد لازم برای داخل قطاب

سیب سه عدد( درشت)

گردو ۷۰ گرم

پودر قند ۲ ق غذاخوری برای سیب و ۲ قاشق غذاخوری داخل گردو

پودر هل ۱ ق چایخوری

( میتونیم مثل باقلواهای سنتی از فقط بادام‌ یا فقط گردو استفاده کنیم)

طرز تهیه قطاب

مراحل و طرز تهیه قطاب :

ابتدا کره را داخل همزن می زنیم وقتی که نرم شد زرده ها را اضافه کرده و بازهم می زنیم تا لطیف بشه،

خامه را اضافه کرده و از اینجا به بعد با لیسک هم می زنیم، حالا آرد و بیکینگ پودر الک شده را اضافه می کنیم تا حدی که خمیر به دست نچسبه، خمیر آماده را داخل سلفون می پیچیم و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم.

اگر می خواین شبیه مال من درست کنین رومال بزنین، چون به این مدل دیگه پودر نمی زنیم، اما اگر همون قطاب های سنتی و درست کردین، رومال نمیخواد، چون در پودر قند می غلتونیم.

مواد لازم برای رومال

زرده ۱ عدد

زعفران دم کرده ۱ ق چ

پودر قند ۱ ق غذا خوری پر

در فر ۱۸۰ درجه تا زمانی که طلایی بشن ( ۲۰ تا ۲۵ دقیقه )

نکته : اگر خواستین به روش سنتی درست کنین، ۱۰۰ گرم مغز مورد نظر + ۱۰۰ گرم پودر قند آماده کنید و شیرینی ها را در آن ها بغلتانید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *