طرز تهیه تارت کیک کدو حلوایی دسر خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه تارت کیک کدو حلوایی دسر فوق العاده راحت با کرم کدو حلوایی ویژه که آموزشش رو براتون گذاشتم. توصیه می کنم حتما درست کنید و لذت ببرید.

مواد لازم برای پخت تارت کدو حلوایی چیست ؟

تخم مرغ ۴ عدد

ماست ۱/۲ لیوان

روغن مایع ۱ لیوان

شکر از ۱ لیوان دو بند انگشت کم

آرد ۲ لیوان

پوره ی کدو تنبل ۱ لیوان

بکینگ پودر ۱ ق غ

دارچین ۱ ق م

وانیل ۱ ق م

جوش شیرین ۱ ق م

طرز تهیه تارت کیک کدو حلوایی

 

مراحل و طرز تهیه تارت کیک کدو حلوایی :

ابتدا کدوهای خرد شده را بخار پز می کنیم نصف پیمانه آب و کدوها رو در قابلمه ریخته در قابلمه را گذاشته و روی حرارت ملایم گذاشته بخار پز بشه. بعد اینک کدوها پخت آن ها را توی دستگاه خردکن یا مخلوط کن بریزید پوره شود(با چنگال میتونید له کنید.)

آرد و بیکینگ پودر را دو بار الک کنید سپس تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست بشه. روغن و ماست را هم اضافه کنید و خوب بزنید تا یکدست شود.

درحدی میزنیم تا کاملا مخلوط شوند. سپس پوره کدو و دارچین رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. بعد آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین را کم،کم اضافه کنید و با دور کند همزن مخلوط کنید.

اگه قالبتون مثل من مدل داره حتما قالب کیک را چرب کنید. اگه قالبتون ساده یا کمربندی هست ته قالب کاغذ روغنی پهن کنید و سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید.

قالب را داخل فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده به مدت ۴۰ دقیقه قرار می دهیم تا کیک پخته شود.

طرز تهیه کرم کیک کدوحلوایی

مواد لازم

پوره ی کدو حلوایی ۱ لیوان

شکر ۱/۲ لیوان

نشاسته ۱ ق غ

آرد ۱ ق غ

شیر ۱/۵ لیوان

کره ۱ ق غ پر

پودر ژلاتین ۱ ق غ سرخالی

شیر را داخل قابلمه بریزید نشاسته و آرد رو به شیر اضافه کنید خوب مخلوط کنید بعد پوره ی کدو حلوایی و شکر رو اضافه کنید هم بزنید مخلوط که شد ژلاتین را با دو سه ق غ در آب سرد حل کنید اضافه کنید

مواد را در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا غلیظ شود مدام هم بزنید ته نگیره و غلظتش به حد فرنی برسد بزارید خنک بشه سپس روی کیک بریزید بزارید یخچال تا کرم روی کیک ببنده.

نوش جان

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *